icon

Kapky krve na toaletním papíře

ivonka96
20. kvě 2016

Aho, s přítelem se snažíme o mimi.. ovulace byla v pondělí (16.5) snažili jsme se před i v době ovulace.. dnes, čili 5DPO ( doufám že jsem ovulku měla 16.5., poznávám to pouze podle hlenu) jsem 2x měla na toaletním papíře po vymočení kapičky takové světle červené až narůžovělé krve.. nevím zda to bylo z močové trubice nebo z pochvy.. bylo to opravdu jen malinko, poprvé asi 4 kapky a po druhé jedna.. Co si myslíte že by to mohlo být? 🙂

bubinko1506
20. kvě 2016

Ahoj, moze to byt uhniezdovanie a moze to byt nejaka cievka, ktora praskla alebo si sa nejakym sposobom vo vnutri skrabla. Na rozuzlenie zahady je este velmi skoro, skus este tyzden pockat a potom si sprav test.
Drzim palce, nech to bolo uhniezdovanie.

andreaandrejka
20. kvě 2016

Může to být uhnizdování, já to taky tak měla.
Počkej až ti bude meškat MS a pak testuj.

te_reza
20. kvě 2016

Já dva dny na to dostala MS, může to být kde co ...

bachovy_esence_poradna
20. kvě 2016

@ivonka96 někdy to bývá uhnizdování oplodněného vajíčka

je ale potřeba počkat alespoň do doby pár dní před očekávanou ms a pak testovat...
vydržte v klidu, vím, že to je těžké, ale pro Vás i případné miminko je to to nejlepší 😵

ivonka96
autor
20. kvě 2016

@andreaandrejka
Taky jsi to měla tak, že jsi to měla 2x na toal.papíře a pak už nic? Spíše to mě mate, že to bylo jen pár kapiček a pak už nic

andreaandrejka
20. kvě 2016

@ivonka96 Mela jsem to par dni,pripisovala jsem to MS,ktera mela prijit.

ivonka96
autor
20. kvě 2016

@andreaandrejka
Aha, já jsem si toho dnes všimla poprvé a bylo to na tom toaleťáku jen 2x no, tak nevím a do ms mám ještě 10 dní

andreaandrejka
20. kvě 2016

@ivonka96 Je brzy. Vydrz do te MS. Bud prijde nebo ne.