Kdo je otec 😥Máte podobnou zkušenost?
Zdravím holky..
Jsem ve svizelne situaci..
Jelikoz mám nepravidelnou menstruaci, cyklus nekdy az 38 dni, nedokážu si spočítat ovulaci.. 🙈 Tudíž nevím kdo by moh být otec, pac jsem 19.9 spala s jedním mužem a 23.9.s druhým, který se do me udělal.. S prvním jsme si "davali pozor"
Ovsem 11 týden těhotenství mi vychází na ten tyden 23.9
Noo a teď babo raď..
Pravděpodobnější je ten druhý muž, uz jen proto, ze ejakuloval do me.. Ale...
Byla jste některá v podobné situaci?
Naopak ja nechapu, ze se nekdo k necemu podobnemu verejne, pod svou fotkou, prizna a prijde mu to zcela v poradku 🤷🏻♀️
Otec bude zrejme te,co se do tebe udelal,ale samozrejme to muze byt i teb druhy pokud doslo k nechranenrmu sexu
Co se tyce zodpovednosti,no....myslim,ze jsou situace,kdy mozek vypovida sluzbu a vsem hromadne a bez vyjimky,rovnez i v dlouhodobem vztahu nikdo z nas co se tyce nemoci nevi i kdyz veri...
@journals ja zase nechápu, proč do té holky takhle kopete/ kopou do prčic. Lidská zloba nezná hranice... Je mi z toho na blití. Chudák holka, má nervy v prdeli. Chtěla se podělit o své problémy aby jí někdo podpořil... A co ty přehnaný dámy... Jen si kopli, jako by to nevěděla, že ohrozila sebe i to malé. Ale kvůli tomu na MK nenapsala. Nechtěla být na to sama.
@marcicek84 moje slova, to samé jsem už dnes psala, paní se mě snažila přesvědčit, že ví o každém manželovým kroku. Jdyž se bude chtít jeden z partnerů někde urvat, urve se a ten druhý o tom nemá ani sebemenší tušení a nesej bože choroba je doma.
@journals dle mého názoru zakladatelka chtěla jen s někým o tom mluvit aby se jí ulevilo. Protože je jasné, že nikdo tady jí neřekne 100% odpověď. Ale taky určitě nechtěla aby se strhla lavina moralních keců. Chtěla se svěřit ženám, maminám a čekala nejspíš trochu pochopení, ne odsouzení.
@1772 Ono nazyvat vsechny ostatni zeny,co mely v zivote vic nez jednoho partnera ku*vou je taky pecka.Pani ma zrejme neuspokojivy intimni zivot a tak je hnusna a sprosta.Zakladatelka si uzila a mozna bude dekovat,kdyz z toho vyjde jen tehotna a ne jeste s nejakou nemoci.
Holky, dekuju všem za odpovědi.. I za ty moralisticke...
Pro info moralistek, mela jsem pouze jen ty dva a 100% vim, ze jsou zdravý,chodí pravidelně na testy... Je to spolehlivější než kondom.. Je vidět, kolik holek je konsternovanych, když někdo začne takovou diskuzi aniz by vedely okolnosti a ze nespím každý týden s jiným a i kdyby je to každého vec 🤷🏻♀️
Diky zapodporu @tezz111 @lucifux @cumaceka @mamio @katka_nedo @
Ony největší moralistky jsou buď frigidky a nebo co mají jednoho možná dva chlapi za Celý zivot.. Proto jsou zlé a hned odsuzují jen pro to, ze jsem v jendom týdnu spala s dvouma frajerama 🤷🏻♀️ ale to, ze jsou Jediný, je asi pro ně vedlejší 😂 nemam vztah a mam na sex dva chlapi STEJNÝ CHLAPI! Ale tohle je vedlejší to je přeci ma vec, neznamená, ze kdyz sem nekdo napíše, musí automaticky psat cely svůj zivotopis, jen aby ji nějaká frigida hned neodsoudila.... 🤗 Preji hezký večer...
@ada5544 prď na ně.. ono je na jednu stranu hezky mít jednoho sexuálního partnera. Na druhou stranu se může lehce stát, že jeden z nich bude chtít zkusit něco jinýho. A je to úplně normální, je to prostě pud. Když si teď vzpomenu na svýho prvního, tak představa, že by už jiný nebyl, bych přišla o saaaakra hodně dobrých věcí, který bych s tím prvním pravděpodobně nikdy nezažila. Za mě to není na škodu se za mlada vyblbnout 😃 žijeme jen jednou.
@ada5544 Když člověk nemá vztah, tak na kamarádovi (kamarádech) s výhodami není nic tak hrozného. Já byla jednou z těch, které si vzali prvního partnera a byla jsem na to hrdá a tvrdila jsem, že bych nikdy nikoho jen na sex neměla. Pak se mi v 28 rozpadlo manželství a já zůstala na startovní čáře a přiznám se, že na vztah jsem neměla ani pomyšlení, takže jsem pak chvíli kamaráda s výhodami taky měla (ale chránila jsem se teda všemi směry, protože dítě i případné nemoci mě hodně děsily). Je blbý, když se pak stane takovahle nehoda, je to nejen obrovská komplikace, stres a to nejen pro matku, otce, ale není to zrovna dobrá startovní pozice ani pro to mimimko. Ale stalo se a je fajn, že ses rozhodla si miminko i přes to nechat!!! Bohužel nebudeš vědět ještě dlouho, čí to miminko bude a bude to nejen pro tebe hodně náročné, protože nejen, že tě čeká nepříjemná konfrontace s případnými tatínky, ale taky se pravděpodobně nevyhneš ani odsouzení z různých stran. Ale podle toho, co čtu, věřím, že to ustojíš. Samozřejmě bude taky hodně záležet na tom, jak se k tomu postaví oni otcové. Doufám, že to pro vás všechny, hlavně pro to miminko, dopadne co nejlépe❤️.
@codal no hlavne nevim z ceho usuzujes,ze autorka si miminko necha,predpokladam,ze to bude resit s pripadnymi tatinky a pokud slo jen o sex tak zase reakce tatinku muzou byt vselijake a predpokladam,ze se autorka rozhodne az zjisti jestli na to by byla sama nebo jak...
tu zrejme nikto z vás nepoužíva mozog, však? nevidíte, že je to troll čo sa registroval/a v tomto mesiaci a napísal/a len tento jeden príspevok?
@marcicek84 podle mě, kdyby si autorka miminko nechat nechtěla, tak neřeší, který z nich by mohl být otcem a prostě jde rovnou na interupci... a navic píše, že už je v 11. tydnu, tak na to nemá ani moc času, ale třeba se mýlím...
@ada5544 Označovat ženský, co jsou konsternovaný z takových intimních veletočů jako frigidní je stejně povrchní zkratka, jako ty odsuzující komentáře, které se vám tak strašně nelíbí. Snad budete férová a seznámíte budoucí potencionální tatínky s nastálou situací, aby nikdo nebyl podveden domnělým otcovstvím (to považuju za jedno z největších svinstev, co může ženská chlapovi a dítěti udělat - vybrat si vhodného živitele bez ohledu na to, zda je biologický či není). A že si ten život ženské často v takovýchhle situacích snaží zjednodušit... Vaše intimita vaše věc, v dnešní době točí partnery po pár dnech každej druhej (a chlubí se tím), ale mě normálně potěší, když se dočtu, že někdo to je ještě schopnej brát jinak 🙂)
Já jen trochu nechápu, proč je třeba si honit trika i na takovýmhle dotazu 🤦🏻♀️.
@ada5544 zapatrej v diskusich
... Takových tady pár je. A co chceš řešit? Jeden z těch můžu je tvůj staly partner? Nebo chceš jít na potrat? Potřebuješ peníze? Nebo nemáš dke bydlet? Napíšeš jak jste to řešili.... Nijak, nikdo není v úplně stejně situaci. Já být 35 léta zajištěna holka bez stálého partnera, tak se na všechny chlapy vybodnu a jsem svobodná matka. Ale jestli je ti 18, nepracuje a bydlíš u rodičů.... To je jiná situace.
@vineta Já zas vůbec nechápu smysl dotazu jako takového. Může se tu operovat jen s pravděpodobností - to je ale k označení otce docela málo (furt je tam šance, že otec může být i ten míň pravděpodobnej sexuální partner). Co z toho? Označit toho pravděpodobnějšího a doufat, že je to pravda a že nebude nevědomky vychovávat biologicky cizí dítě?? To snad ne...
Já bych se toho tolik nebála, dítě bude s největší pravděpodobností toho, kdo ejakuloval. My míváme přerušovaný sex často, dítě z toho nebylo nikdy. Když jsme dítě chtěli, otěhotněla jsem už dvakrát hned napoprvé.
Včera jsem se ptala, zda jeden z nich je manžel (nebo přítel) a jestli by s jedním z nich to dítě chtěla. Odpovědi jsem se nedočkala, jen jsem pochopila, že stálým partnerem není ani jeden. Ještě je otázka, zda ti muži nemají doma partnerky, rodiny, děti... a zda by jeden z nich o dítě stál. Se kterým bys to dítě vlastně chtěla? Co by sis přála?
@martiina_k No, ale to, s kým by si dítě přála, je trochu jedno, ne? Sice přání otcem myšlenky, ale s dítětem to tak úplně neplatí 🤷🏻♀️
Ale aspoň je tu hezky vidět, že neexistuje korelace mezi slušností a počtem sexuálních partnerů 🤷🏻♀️
@vineta no jasně že to její přání neovlivní, čí to dítě vlastně je, jen mě napadlo, zda by ho vůbec s některým chtěla a zda je reálné ho s některým mít.
@vineta Neřekla bych, že tahle diskuze je reprezentativní vzorek populace🙂 Bylo by fajn, kdyby tu slušnost byla normou, internet je v tomhle bestie, v tomhle souhlas. Moje jediná rada může být, že když už kvůli svému vlastnímu fyzickému potěšení dopustila tuhle situaci, tak se zachovat se férově k oběma chlapům i dítěti, aby na tom nebyla bita druhá (a třetí) strana. Prostě převzít plně odpovědnost za své chování a se všemi zúčastněnými jednat na rovinu. Protože otcovství teď prostě nerozlouskne.

@lucifux jasne, vsichni ji to ukrutne zavidi 🤦🏻♀️😂 to je zase argument 🙄
Ano, stalo se, nikdo s tim uz nic neudela, ale povazovat to za normalni a ok chovani opravdu nejde ani pri nejlepsi vuli 😖