Kdo se chysta testovat?
Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?
@saja13 tak jak to dnes vypadá?došla ms nebo jsi těhulka? 🙂
@vladuska29 hoj, tak jak jsi dopadla?
@sudylichozrout ahoj Ms došla na den přesně.
@sudylichozrout jen měla asi díky těm čajum co jsem pila jiny průběh.
@juliemichal ahoj ráno test bílý 🤨 a MS nikde, tak nevím, břicho pořád poboliva, přes MS mě vždy bolej prsaa od st či ct mě bolí bradavky tak nevím jestli tam šance je když je test negativ 🤨 vůbec nevím na čem jsem
@juliemichal nic ta. Nevidím 😯🤨
@saja13 ach jo ani já ne ☹ a ms došla? :-O
@saja13 jé už vidím ms nikde a ty jsi brala utrogestan ne? :-O :-O a vysadila jsi ho? :-O mě taky ms nedošla a tt bílí 😀 a to jsem dnes měla ms dostat.
@juliemichal MS právě taky nic, jen tlaky v podbřišku občas v Levo občas v pravo ale nejvíc uprostřed nevím co od toho čekat 🤨 a z testu sem zklamaná 😪
@juliemichal nene já pichala jen ovitrele před iui jinak léky nemám žádný ale asi začnu s kyselinou listovou
@juliemichal když MS nepřijde do neděle udělám ještě test v neděli ale už se toho docela obávám, ty máš nějaký příznak?
@saja13 nene vůbec žádný příznak nemám 😀 😀 ani toho,že by měla ms dojít :-O :-O ale zase na druhou stranu když ti nedojde ms tak třebas se fakt to IUI povedlo já jsem u prvního a druhého měla test pozitivní až když jsem měla týden zpoždění,takže ještě máš čas aby jsi něco měla na testu,moc bych ti přála aby jsi našla // ♥ ♥ já asi počítám s tím,že mi ms nedošla skrz toho,že je takové vedro,bych jsem se tomu ani nedivila abych pravdu řekla :-O
@juliemichal no uvidím. Tak kdy mám testovat Teda? Za 5 dní po MS? Ale nafouknuta sem tak nevím, ale zatím není žádný příznak MS a bradavky mě bolí Teda fest
@juliemichal aby jsi se nedivila 😃😍
@saja13 no tak to je pěkné,že tě bolí bradavky třebas to fakt vyšlo 🙂 já bych teda testík zkusila v neděli kdyby ms nedošla 🙂
@juliemichal urco zkusím protože to stejně nevydržím 🤣 když Teda nedojde mrcha
@saja13 to se ti vůbec nedivím taky bych to nevydržela hah 😀 😀 já si asi v neděli testíky koupím teda pokud nedojde mrcha,ale nemám žádné,ale žádné příznaky ničeho 😀
@juliemichal tak nemusíš mít 😉 taky musím dokoupit 🤣 čeká na mě v šuplíku poslední kousek 🤣😃 tak taky držím moooc palečky na // 😍❤️
@saja13 já tobě strašně moc,ale já si myslím,že u nás to neklaplo,ale kdo ví hah 😀 zítra jdu první den do nové práce tak nevím jestli s tím stresem se mi neopozdila ms 😀 😀 pro jistotu si tam beru tampony 😀
@juliemichal tak to by bylo dobrý zjistít to v nové práci 🤣 ale i to se stává 😃 děkuju moooc 😍 snad už se na nás usmeeje to štěstí 🍀😍❤️
@saja13 strašně moc bych ti to přála ♥ takže držím vše co mám aby ms nedošla a byla jsi těhulka ♥ ♥
@juliemichal už je na čase 😍 do neděle dám urco vědět 😉 taky držím palce 🍀
@juliemichal podbrisek začíná bolet čím dál víc, tak doufám že do rána nedorazí, já. Z toho snad nebudu ani spát
@vladuska29 Já dneska 8DPO a nevím, kdy bych měla testovat, když mě cca 6DPO začalo bolet v podbřišku a v kříži imrvére (ale snesitelněji než při mens), měla jsem to skoro 2 dny v kuse, teď dneska to cítím minimálně. Tak nevím :-/ Ale mens mám mít cca za 8 dní až. Jak to dopadlo u Tebe? 🙂
@peta19888 no u mě Ms přišla přesně na den. Takže začínáme další kolo snažení ale to uz nebudem tolik hrotit. Dneska jsem 6dc teprve. Tak zkus test az tak 12-13dpo a uvidíš.
@vladuska29 Jasně, uvidím, nesmím to taky hrotit nebo na to moc myslet. A když přijde MS tak nevadí, zkusíme znovu. Tobě přeju ať se zadaří co nejdřív 🙂
@peta19888 přesně tak držím palečky ať Ms nedorazí ale kdyby nahodou nevadi pojede se dal 😉😉
@vladuska29 tak u mě dnes rano MS 😪 orvala sem to, tak sem doufala a ono nic 😪😯 tak za pár dní do Caru na utz a bude druhý iui
@saja13 to uz urcite dopadne neboj

Ahoj holky která jste po iui 13dpo a test byl pozitivní v odpoledních hodinách? Přemýšlím zda zkusit dnes odpol a nebo zítra ráno?