icon

Kdo se chysta testovat?

vladuska29
18. čer 2019

Ahoj holky jsem 9dpo je tu ještě někdo takový kdo je na tom stejně?

Strana
z7
saja13
26. čer 2019

Ahoj holky která jste po iui 13dpo a test byl pozitivní v odpoledních hodinách? Přemýšlím zda zkusit dnes odpol a nebo zítra ráno?

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 tak jak to dnes vypadá?došla ms nebo jsi těhulka? 🙂

sudylichozrout
27. čer 2019

@vladuska29 hoj, tak jak jsi dopadla?

vladuska29
autor
27. čer 2019

@sudylichozrout ahoj Ms došla na den přesně.

vladuska29
autor
27. čer 2019

@sudylichozrout jen měla asi díky těm čajum co jsem pila jiny průběh.

saja13
27. čer 2019

@juliemichal ahoj ráno test bílý 🤨 a MS nikde, tak nevím, břicho pořád poboliva, přes MS mě vždy bolej prsaa od st či ct mě bolí bradavky tak nevím jestli tam šance je když je test negativ 🤨 vůbec nevím na čem jsem

saja13
27. čer 2019

@juliemichal nic ta. Nevidím 😯🤨

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 ach jo ani já ne ☹ a ms došla? :-O

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 jé už vidím ms nikde a ty jsi brala utrogestan ne? :-O :-O a vysadila jsi ho? :-O mě taky ms nedošla a tt bílí 😀 a to jsem dnes měla ms dostat.

saja13
27. čer 2019

@juliemichal MS právě taky nic, jen tlaky v podbřišku občas v Levo občas v pravo ale nejvíc uprostřed nevím co od toho čekat 🤨 a z testu sem zklamaná 😪

saja13
27. čer 2019

@juliemichal nene já pichala jen ovitrele před iui jinak léky nemám žádný ale asi začnu s kyselinou listovou

saja13
27. čer 2019

@juliemichal když MS nepřijde do neděle udělám ještě test v neděli ale už se toho docela obávám, ty máš nějaký příznak?

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 nene vůbec žádný příznak nemám 😀 😀 ani toho,že by měla ms dojít :-O :-O ale zase na druhou stranu když ti nedojde ms tak třebas se fakt to IUI povedlo já jsem u prvního a druhého měla test pozitivní až když jsem měla týden zpoždění,takže ještě máš čas aby jsi něco měla na testu,moc bych ti přála aby jsi našla // ♥ ♥ já asi počítám s tím,že mi ms nedošla skrz toho,že je takové vedro,bych jsem se tomu ani nedivila abych pravdu řekla :-O

saja13
27. čer 2019

@juliemichal no uvidím. Tak kdy mám testovat Teda? Za 5 dní po MS? Ale nafouknuta sem tak nevím, ale zatím není žádný příznak MS a bradavky mě bolí Teda fest

saja13
27. čer 2019

@juliemichal aby jsi se nedivila 😃😍

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 no tak to je pěkné,že tě bolí bradavky třebas to fakt vyšlo 🙂 já bych teda testík zkusila v neděli kdyby ms nedošla 🙂

saja13
27. čer 2019

@juliemichal urco zkusím protože to stejně nevydržím 🤣 když Teda nedojde mrcha

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 to se ti vůbec nedivím taky bych to nevydržela hah 😀 😀 já si asi v neděli testíky koupím teda pokud nedojde mrcha,ale nemám žádné,ale žádné příznaky ničeho 😀

saja13
27. čer 2019

@juliemichal tak nemusíš mít 😉 taky musím dokoupit 🤣 čeká na mě v šuplíku poslední kousek 🤣😃 tak taky držím moooc palečky na // 😍❤️

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 já tobě strašně moc,ale já si myslím,že u nás to neklaplo,ale kdo ví hah 😀 zítra jdu první den do nové práce tak nevím jestli s tím stresem se mi neopozdila ms 😀 😀 pro jistotu si tam beru tampony 😀

saja13
27. čer 2019

@juliemichal tak to by bylo dobrý zjistít to v nové práci 🤣 ale i to se stává 😃 děkuju moooc 😍 snad už se na nás usmeeje to štěstí 🍀😍❤️

juliemichal
27. čer 2019

@saja13 strašně moc bych ti to přála ♥ takže držím vše co mám aby ms nedošla a byla jsi těhulka ♥ ♥

saja13
27. čer 2019

@juliemichal už je na čase 😍 do neděle dám urco vědět 😉 taky držím palce 🍀

saja13
27. čer 2019

@juliemichal podbrisek začíná bolet čím dál víc, tak doufám že do rána nedorazí, já. Z toho snad nebudu ani spát

peta19888
28. čer 2019

@vladuska29 Já dneska 8DPO a nevím, kdy bych měla testovat, když mě cca 6DPO začalo bolet v podbřišku a v kříži imrvére (ale snesitelněji než při mens), měla jsem to skoro 2 dny v kuse, teď dneska to cítím minimálně. Tak nevím :-/ Ale mens mám mít cca za 8 dní až. Jak to dopadlo u Tebe? 🙂

vladuska29
autor
28. čer 2019

@peta19888 no u mě Ms přišla přesně na den. Takže začínáme další kolo snažení ale to uz nebudem tolik hrotit. Dneska jsem 6dc teprve. Tak zkus test az tak 12-13dpo a uvidíš.

peta19888
28. čer 2019

@vladuska29 Jasně, uvidím, nesmím to taky hrotit nebo na to moc myslet. A když přijde MS tak nevadí, zkusíme znovu. Tobě přeju ať se zadaří co nejdřív 🙂

vladuska29
autor
28. čer 2019

@peta19888 přesně tak držím palečky ať Ms nedorazí ale kdyby nahodou nevadi pojede se dal 😉😉

saja13
28. čer 2019

@vladuska29 tak u mě dnes rano MS 😪 orvala sem to, tak sem doufala a ono nic 😪😯 tak za pár dní do Caru na utz a bude druhý iui

vladuska29
autor
28. čer 2019

@saja13 to uz urcite dopadne neboj

Strana
z7