Kdy dělat těhotenský test?
Ahojky, už cca 1 - 2 měsíce neberu antikoncepci. Pohlavní styk byl 11.5. myslíte že by se to už mohlo ukázat na těhotenském testu nebo mám ještě počkat? 🙏😕🙂
@martinato1989 Všera testováno a nic asi... Počkám třeba do pátku nebo do neděle a uvidim...
Dobrý den jsem tu nová s partnerem se snažíme 5 měsíců o miminko a chci se zeptat jestli na testu něco vidíte? Já a dvě známe tam vidíme slabého ducha nejsme blázni? Test jsem si dělala z důvodů: v noci nespavost,přes den únava,ráno nevolnost(ne zvracení) tvrdší břicho ,časté chození na malou ,jednou hlad jednou vůbec a velká žízeň. Menstruaci mám mít až za dva týdny moc děkuji za odpovědi a přeji všem hezký den
@barca9715 ms za dva týdny? To by teď někdy měla být spíš ovulace
@lachtanice86 ovulaci jsem už měla test je udělaný dnes ráno a co se týče minulé ms tak byla úplně jiná než měsíce předtím
@barca9715 možná je to tím focením, ale já tedy nevidím vůbec nic ☹ doufám ale kvůli tobě, že TO tam je a za dva týdny sem dáš pořádné čárky 🙂)
@michaela_2 děkuji snad ano
@barca9715 pomáhá použit při foceni filt negativ, je to lip vidět.
Ahoj holky chtela jsem se s vami poradit, minuly mesic jsem vysadila antikoncepci posledni ms skoncila 3.5, do tehle doby jsme se s pritelem snazili o miminko, minuly tyden jsem dokonce pocitovala nevolno, a unavu. Delala jsem si dva testy a na obouch byla velmi slaboucka carecka, skoro neviditelna, ale dnes jsem zacala spinit, myslim ze to MS neni jelikoz je to nahnedle a slabounke, je to znat jen na toaletnim papiru. Je mozne ze cekam miminko? Nebo ne? Diky za rady 🙂
@sabule1995 jak to máme vědět? Kdy máš termín ms?
@lachtanice86 termin ms mam cca 23-36.5 ale to co mam ted rozhodne neni moje klasicka ms, cervena tam neni vubec
@sabule1995 pardon 23-26.5
@sabule1995 takže už máš zpoždění? Tak počkej dva dny a udělej další test pokud nepřijde ms
@lachtanice86 spozdeni asi mam ale desi me to spineni, jinak dekuji 🙂
@sabule1995 asi takhle ti to řeknu. S tím spinenim teď nikdo nic neudělá.
@lachtanice86 to je mi jasny hele
@sabule1995 napisu to asi takto, muze se jednat o zbytkovou krev diky zahnizdeni, nektere zeny maji i kdyz jsou tehu slabou zbytkovou ms. Pak dalsi moznost, cesty ted jsou hodne prokrvene a muze dojit k prasknuti zilky a spineni je na ceste. Pak se muze jednat o neprosperujici tehu, takue nejakou dobu bys spinila a pak by prisla cistici ms. Pokud se jedna o prosperujici tehu, hodne pij a pouzivej vitamin c. U gynekologa davaji tbl.nejcasteji az kdyz se neco ukaze na utz, driv zridka. Poprve, kdyz jsem spinila, tak v 6+0 na utz nesel prcek videt a nic jsem nedostala, za dva dny prisla cistici ms a ted jsem zase spinila, ale v 6+0 na utz uz mimi bylo i se srdickem, dostala jsem ascorutin (myslim, ze je i volne prodejny, muzes zkusit) a gynprodyl (progesteron, ktery se dava vaginalne, ale asi bude na recept, nevim). Ale tbl.bych to jeste neresila. Jez listovku a jak jsem spala vys, hodne pij a jez vit.c. Zaroven se ted vyhybej pro jistotu mate, petrzeli, libecku, fenyklu, ginkobilobe a dalsim bylinam, ktere zpusobuji pohyb delozni steny nebo prokrveni. Preji hodne stesti a dej vedet, jak jsi dopadla 😊 A jeste takova informacni vsuvka, i vysazeni HA dela v tele hormonalni bouri a ms muze vypadat jinak nez obvykle. Dokonce u nekterych zen se nejakou dobu nedostavi vubec, muze byt nepravidelna, nez se telo s tim srovna 😉
@priefi moc dekuji za rady, dnes mi spineni skoncilo 🙂 na tabletky se prozatim vyprdnu 🙂 necham tomu volny prubeh prece jenom je to prvni mesic co se snazime, testik rozhodne udelam a dam vedet 🙂 zkusim pockat aspon tyden pokud to vydrzim :D
@sabule1995 držím palce 🙂
@kristyn.g dekuji 🙂)
@sabule1995 tak cooo? Jak to dopadlo? Taky teď čekám, zda dorazi ms a pročítám pripady ostatních 😀 hrozna nemoc tohle 😅
@eiram7 ahojky heled ms zatim nedorazila test jsem si delala naposled 25 tak vaham jestli uz zitra zkusim :D nejradeji bych delala test kazdy den :D tak preji brzke // 🙂) zitra udelam a dam vedet 🙂 jen doufam ze uz tam neco bude :D
@sabule1995 jeee to jsem zvědavá teda. Zítra už by mohl byt vidět nějaký progres. Udělej testik a ozvi se pak 😀 drzim pesti, at to klapne! ☺️
Ja mam ještě 6dnu do ms, ale dělám si naděje. Včera mi klesla bazalka, odpo růžový hlen a pichani v podbrisku... tiše doufám, ze to bylo zahnizdeni, ptz dnes už je teplota zase vysoko
@eiram7 tak jsem nakonec do rana nevydrzela :D a stale j to stejne slaba sotva viditelna carka tak nevim :/ zkusim jeste za par dnu 🙂)

Mne to test ukázal po 14 dnech, dřív jsem to nezkousela, nečekala jsem ze jsem těhotná... ale někomu to ukáže docela brzy.