Kdy je nejlepší udělat těhotenský test po ovulaci?
Ahoj ženy chtěla bych se zeptat jak dlouho po ovu jste zkoušely TT a kdy už tam bylo něco vidět. Já jsem 8dpo sex byl v den ovu. Vím, že je nejlepší počkat do očekávané MS a byla bych ráda kdybych to vydržela, ale myslím, že to stejně nezvládnu.😂 Do MS mám ještě 6 dnů a už se mi nechce čekat, ale říkám si, že i kdyby se teď zadařilo tak to test ještě neukáže.
Jedním z mích příznaků je šílená bolest bradavek kterou už mám druhý den, dnes mě do toho začali bolet celá prsa a občas mě píchá v podbříšku.
Dopředu děkuji za sdílení vašich zkušeností. ❤️
@katka_cou Pri prvom mi do 8tt nič nebolo, teraz pri druhom má pár dní pred testom silno bolela hlava a mala som jeden deň zvýšenú teplotu. Nevoľnosti prišli zas okolo 7-8tt. No a pri oboch tehotenstvách bol náš pes úplne iný, nepohol sa odo mňa ani na krok a nikoho ku mne nechcel pustiť.
Ja testovala 8dpo protoze mi bylo uz 4 dni hodne spatne a je mi soatne doted. Uz tam byl hezky dusik. Ovu test jsem mela pozitivny na 12dc
@ivetkafek18 @nina004 Děkuji za odpovědi, já to nakonec ještě dnes vydržela tak uvidím jak dlouho mi to netestování vydrží😂
9DPO už byl krásně viditelný duch na testu i z odpolední moči
@katka_cou moc ti gratuluji 🙂
@ivetkafek18 děkuji☺️
@katka_cou krásné, gratulujiii at pěkně sílí
@zlaticko22 děkuji☺️ Dnes jsem dělala mamatest a je tam hezky vidět☺️

@katka_cou ja zkusila testnout 8dpo clear blue plus 10 citlivost - a byl tam malinky duch