icon

Kdy jít k doktorce, když se nedostavila menstruace?

rozmberska
4. čer 2018

Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Jsem dnes 39. DC, menstruace nikde, na těhotenském testu slaboulilinká čárka, ale je tam :/ nikdy před tím jsem ji tam neměla.... Nepřipadá mi, že bych mohla být těhotná, blbě mi je, ale stejně jako jindy před MS, dost mě bolí prsa, navíc mám angínu, takže je mi špatně celkově. Myslíte, že bych se měla už objednat na vyšetření k doktorce? nebo ještě počkat, jestli čárka na testu bude sílit? Zdá se mi to nějaké podivné, čárka na testu je opravdu slabounká... Bojím se, aby to nebyla třeba cysta nebo mimoděložní těhotenství :/

Strana
z2
kachna001
5. čer 2018

@rozmberska urcite zajed na tu gyndu, tohle neni normalni...

preiba
5. čer 2018

@rozmberska tak uvidíš. Vždy je to buď a nebo... Bohužel ... Taky nemám ráda nejistotu. Jsem v 9.tt a na kontrolu jdu až za týden po třech týdnech a taky mám vždy obavy zda je vše v pořádku i když minule bylo a miminko už krásně ukazovalo bijící srdíčko ...
Hele když je to jiný test,tak to vůbec neber... určitě to bude v pořádku 😊

rozmberska
autor
5. čer 2018

@kachna001 Tak jsem tam jela a začínám si fakt myslet, že jsem se možná opravdu přepočítala... Doktorka na utz sice nic neviděla, ale sliznice 15 mm, říkala, že by to klidně mohlo být těhotenství 3. - 4. týden...ale nemusí...vzala mi krev, tak uvidím zítra ;)

rozmberska
autor
5. čer 2018

@preiba Já vím, doktorka taky říkala, že si s tím nemám dělat hlavu, že hlavně, když vím, že to dítě chci :D ostatní už teď stejně neovlivním, buď tam bude nebo ne... No to bych se z toho právě asi zjevila, kdybych fakt těhotná byla, to neustálé čekání a nejistota mezi kontrolami a vyšetřeními...

rozmberska
autor
6. čer 2018

Ahoj, tak už mám výsledek odběru krve, pravděpodobně jde o zamlklé těhotenství 😢 Hladina těhotenského hormonu je hodně nízko, to bych musela být těhotná opravdu jen krátce... Takže za 14. dní na UTZ a uvidím co se bude dít ☹

kachna001
6. čer 2018

@rozmberska chjo, to mě mrzí, škoda že to nebyl jen zapomenutý sex ☹ ale podle toho testu je to vážně hrozně málo...drž se!

rozmberska
autor
6. čer 2018

@kachna001 Díky, je mi hrozně :( ale zase si říkám, že je dobře, že to skončilo dřív než to pořádně začalo...nedokážu si představit když je zamlklé těhotenství v pokročilejším stádiu těhotenství...

rozmberska
autor
28. čer 2018

Tak dámy, asi jsou věci mezi nebem a zemí, které nikdy nepochopím...místo zamlklého těhotenství jsem dneska v 7.tt, v úterý bylo na ultrazvuku vidět i srdíčko...

kachna001
28. čer 2018

@rozmberska tak to teda čumím...kde se to vajíčko toulalo? 😳

rozmberska
autor
28. čer 2018

@kachna001 No to bych taky ráda věděla! :D Ale nejdřív tam byl žloutkový váček a když jsem tam byla teď v úterý, tak i plod 7,4 mm se ❤ Krev na hladinu HCG už mi ani nebrali, to bylo po tomhle nálezu zbytečný :D

kachna001
28. čer 2018

@rozmberska tak to moc gratuluju, jsem ráda, že se tady občas objeví i takový neuvěřitelný příběh s dobrým koncem 🙂 užívej si těhotenství plnými doušky 👍

rozmberska
autor
28. čer 2018

@kachna001 Díky moc, tak snad bude mrně hezky růst ;) Už jsem objednaná v červenci na odběry krve a ultrazvuk, tak z toho mám teď dost strach, aby bylo vše v pořádku.

Strana
z2