Kdy na gyndu? Jsem ve 4.-5.tt 🙂
Dobrý večer vám všem,
Chtěla jsem Vás poprosit o radu. Poslední měsíčky 26.12.2017, včera pozitivní ClearBlue, ukazuje, že jsem 4-5 týdnů těhotná. Manžel má 8.2.2018 narozeniny, myslíte, že už bude něco vidět na ultrazvuku? Má cenu tam chodit takto brzy? 🙂

Zavolej si, rekni jim co a jak a oni si te objednaji podle sebe. Kazdy lekar to ma jinak.
Dobre 🙂 chtěla bych mu dát obrázek jako dárek, snad to klapne 🙂
A děkuju za rady 🙂
To bude krásný dárek 😉 užívejte 😎
Ono ten obrazek bude stejne jen takovy hrasek. Takze byt tebou, premyslim i nad jinou alternativou (napr.boticky, dudlik, chrastitko). Pro jisotu. Uvidis, kazdopadne zitra doktorovi zavolej.
Kdyžtak dostane test, nebo symbolicky obrázek. Zítra zavolám a zjistím co a jak 🙂 ted lezim na tajnacku na internetu a zjišťuju co a jak bych měla a neměla 🙂
@jaanicce mě takhle brzo doktorka ani fotky dělat nechtěla 😀
@b91 kamarádka to řešila přesně jako vy a vyřešila to testem....a její manžel to nepochopil a hleděl na ni, že co to jako dostal? 😀 😀 jéééé hlavně neřeště diskuse a co jako "tehotná nesmíte"!!! V tomhle směru doporučuju spoléhat na svůj vlastní a také trochu selský rozum 😉 užívejte si to a na "moudré diskuse" kašlete 😉
Uvidis. Kamoska dala priteli male adidasky a ten z toho byl paf. Z vlastni zkusenosti (ale muj chlap je na to poleno) ten prvni ultrazvukovy obrazek nepobiral. To nejak odcitis.
@rousse Tak prave zalezi na doktorce. Kdy objednavaji, delaii fotky a davaji prukazku. Prave proto rikam, ze je lepsi je tam zavolat a vymyslet alternativu. Jako ja si to malovala, jak to jednou hezky naraficim a ono prd. Byla jsem tak v soku, ze jsem mu poslala fotku pozitivniho testu a jemu to vubec nedoslo. Fotku pobiral az od 12tt. Takze po tom vsem bych mu dala asi fakt neco vyraznyho..
Manzel uz jedno dite ma, desetiletou slecnu, no a jako oznámení o ní dostal pod stromeček botičky. Za prve to nepochopil 😂 a za druhe chci neco jinaciho logicky 🤷🏽♀️.
Já se tu držím zuby nehty, abych mu to nerekla jen tak 😂
Oni jsou na tohle chlapy fakt polena..
@b91 jste dobrá - já bych to hned vyslepičila - tyhle zásadní informace před mužem nikdy neudržím 😀 teď s tím dost bojuju i abych to nevytroubila rodině, mám za sebou už i zamlké těhu, takže fakt to nechci pouštět ven, dokud nebude jistota, ale teda musím se držet....je to boj 😀
@jaanicce 😀 to je dobrý nápad 😀
Jo to s tím hledáním je hodně dobrý 😂
Já už jsem mu to chtěla říct 10000x za ty dva dny 😬 teď se modlím, aby mi nebývalo špatně. To bych totiž nevysvětlila
Ja to mam "naopak" ja mam termin porodu na pantatovi narozeniny. Takze dostane k narozeninam potomka. Jinak drzim palce, at vse dopadne jak ma!! Ja se modlim at uz to mam za sebou, je ze me ufunenej hroch..
To jsou vyhlidky 🙊🙈 držím pěsti nám všem 😽
@b91 držím pěsti, ať to udržíte, to bude moc krásný dárek....ale pochybuju, že ho najde 😀 můj chlap nenajde ani máslo v ledničce🙂 jinak jsem těhotná po 3. a nezvracela jsem ani jednou.... každá to má jinak🙂
@jaanicce to už je vidět světlo na konci tunelu (skoro doslova) - poslední měsíc je největší pruda, ale cílová rovinka už je nadohled, ať klapnou narozky a dárek 👍
Hele to je individualni. Nekdo o tom ani "nevi" a nekdo cely 1.trimestr prozvraci. Vsechno je to neskutecne individualni. Taky drzim pesti vsem, hlavne at jsou mazlinky zdrave!!
Tak tak, hlavně ať se vše podaří a jsme všichni zdraví 🌸
Vidím to stejně. A ne jen v rodině 🙈
u nás to byla obráceně, manžel mi řekl že jsem těhotná :D že je divný že náš labrador mě extrémně hlídá, že jsem určitě v tom. Tak jsem si udělala test a chlapy měli pravdu :D Ted jsem v 9t a je mi tak strašně špatně,zvracím a omdlévám, takže utajit to je fakt náročný :D
Ahojky co to znamena kdyz mam na cler blue 1-2 +?
@natysnovec že je to 1 - 2 týdny od oplodnění
@rousse aha tak ja prave nekde cetla ze psaly ze vic o tyden

já to měla úplně stejně a jdu na gyndu teď po neděli....srdíčko si myslím ještě brzo, ale už bude vidět, že se něco děje.... myslím, že ten týden od 5. února už by mohlo být i srdíčko, ale my jdeme prvně do školky a bude to docela hektický týden, takže se vypravím už teď🙂