Zdravím Vás. Už rok a půl neberu antikoncepci. Dáváme si pozor, ale nedávno se to jaksi zvrtlo. Miminko by nám v žádném případě nevadilo, dokonce bychom byli rádi, ale nikam nespěcháme. Chodím na pilates a fitbox, kde posilujeme hodně břicho, nohy (již 4 týdny)...vím, že po tak krátké době se mi břicho nezpevní, ale mám podbřišek pořád tak trochu "vyfouklý". Jinak občas malátnost, časté močení. Kdy si mám udělat první tt?
😝
Cauky kocko, hlavne kliid.chapu tvoje obavy a trapeni.heele, uplne na rovinu.stane se, co se ma stat a vzdycky je lepsi fo toho mov nezasahovat chemii.jses rozhozena, nestastna a asi i zklamana a potrebujes pomoct.tady je!!! Najdi si na internetu kontakt na astrologa ing.kulovany a tan ti hodne pomuze.je neskutecny a orcite ti da i podpurny bylinky.hodne stesti a ozvi se mi prosim, jak ti to vsechno dopadlo.krasny den.pa jana
@janinkadufinka ahojky dekuji za tvuj prispevek....piji kornyhelovy caj,jim kys.listovou a zkousela jsem i bachovy essence odblokovani uz jsem za toto dala penez dost a bez vysledku,ale moc dekuji
bylinky jsou fajn,super je i medunˇka
ahojki holky, jsem strasna histerka. uz mi to delani deti leze na mozek. dneska a vcera jsem si delala eh.test a byl negativni. menstruaci cekam 28.9, myslite ze by tady mohly byt nejaka sance, ze se mi jeste objevi dve carky. boli me v podbrisku, mam citlive prsa. jen netusim jestli jsem si nektere tehotenske priznaky nevsugerovala. uz mi z toho hrabe. diky ze jste me nechaly z toho vyventilovat 🙂
Pokud testuješ před zpožděním zkus spíš krevní testy - v krvi to má být dřív než v moči. Jsou k dostání v lékárnách. 😉
Ahojky chtěla jsem vědět za jak dlouho zjistím že jsem těhotná.
Tak jak?
holky ja jsem dnes 11.den mam zase jeden folik a ted je cca18mm ale pred tim to stejne a nevyslo to tak mam strach....
Ahoj holky, jaké příznaky těhotenství jste měly ještě předtím než jste si udělali těhotenský test? Da se to nějak rozpoznat aspoň trochu třeba 5 dni od početí nebo se musí trpelive počkat az do příchodu očekáváne menstruace a pak když nepřijde udělat si test?
Trpělivost a čekej 🙂 v den menzes mi zacali křeče jak kdybych měla menzes, ale ta se nedostavila 🙂 jinak nic. A test mi vyšel až 4 dny po vynechani. Hodne stesti.
Jinak, kdyz jsme se snazili, tak jsem četla jeden prispevek, ze nedoporucujou testovat pred menzes, protoze i kdyz dojde k oplozeni, tak behem menzes se vajíčko může "odplavit" , kdyz se nezahnizdi dobre a zbytečně to stresuje....
Holky chtěla bych se Vás na něco zeptat, mám před menstruací 28.10, dneska jsem si udělala ovulační test,protože mě bolelo břicho, vaječníky, a měla jsem tam slabou druhou čárku.Ovulaci jsem měla dle testů 14-15.10, tak nevím čím to je. Máte s tím nějakou zkušenost?
@hanka3054 ahojky, koukni na odkaz, neprocitala jsem to, ale stejna otazka 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/je-mozne-mit-v-jednom-cyklu-dvakrat-ovulaci/
Zdravim holky-snazilky!!! 🙂 Uz dva mesice ctu vse co pisete vy a jine zeny na forumech. Pokousime se o miminko taky, teprve druhy mesic,ale az ted jsem se rozhodla ze se k vam pridam. Drzim vam vsem palecky aby conejdrive te // se ukazaly a vse bylo vporadku 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojte holky mam takovy problem, moc si prejeme s pritelem miminko, brala jsem i clostilbegyt, ale nic na kontrolnim usg mi rekl lekar ze tam nic neni ale ze tam neco maleho vidi a nevi zda je to praskly starsi folikul nebo ted novy.
Tak jsem byla zklamana. Musela jsem i dost pribrat nemela jsem MS a pak jsem dostala hormonalni anti. a pribrala jsem z ni 12kg ted jsem 4 shodila ale i tak veliky narust hmotmosti.Tak jsme ji vysadili…a zkusili klostik. ted po vysazeni klostiku jsem mela priznaky tehotenstvi aniz bych vedela ze to jsou priznaky:kazdy vecer nafoukle bricho, otoky koncetin, po cviceni zle, pres den mi bylo divne-blivno, pichalo me v pochve pri cupu, a zniceho nic jsem prestala kourit samo od sebe, nemela jsem chut. a dnes rano ke vsemu me zacala palet zaha. no a udelal jsem si test a samozrejme negativnni tak jsem zkusila ovu test a taky negativni tak nevim cemu pridat tyto priznaky. dnes mam zacit brat duphaston a bojim se ze jeste vic naberu a ty priznaky budou horsi a nebo se mi nepodari otehotnet a jeste jeden priznak stale brecim porad a bez duvodne…
muzete mi prosim nekdo poradit?,dekuji moc za ochotu