Myslím, že jsem těhotná

sarus98
3. kvě 2017

Zdravím, potřebuji radu. V březnu jsem měla zpoždění menstruace přesně 17 dní. Poté jsem menstruovala 5 dní slabě. V dubnu jsem tudíž měla mít menstruaci +- 20.4.... Dodnes menstruaci nemám.. Těhotenstký test je negativní. Občas je mi nevolno po jídle,často mě bolí hlava a poslední 4 dny i záda,nadměrná únava a častěji chodím na malou.... Antikoncepci už od července 2016 neberu... S přítelem se o miminko snažíme. 9 měsíců nic a teď doufáme, že se zadařilo.. Myslíte, že to může být začátek těhotenství? Děkuji za rady a názory

lv
3. kvě 2017

Pokud je test negativní, spíš ne.

sarus98
autor
3. kvě 2017

delala jsem ho pred 10 ti dny..mam ho udelat znovu nebo jit rovnou ke gynekolovi
@lv

dolezalovalucie
3. kvě 2017

@sarus98 To uz by mělo byt na testu videt.Nicmene pokud není ms tak dlouho tak zajdete k lekari.Pokud se snažíte a nebyla byste tehotna tak muze pichnout vyvolavacku.

terykk
3. kvě 2017

Můžeš zkusit udělat znovu, ale k doktorovi bych zašla určitě 😉

lv
3. kvě 2017

Zkusila bych a jinak zašla na gynekologii.

sarus98
autor
3. kvě 2017

dekuji..byla bych rada kdybych byla tehotna.. Ale asi rovnou zajdu k doktorce

dolezalovalucie
3. kvě 2017

@sarus98 Tak to je jasny ale kdyby ne tak vam aspoň poradi jak srovnat cyklus,to je u snazeni docela dulezity

sarus98
autor
3. kvě 2017

jo to vim ale driv to bylo jak ma byt a najednou toto :/

lizzie2525
3. kvě 2017

@sarus98 ahoj sarko, mam to podobne jako ty, zde vkládám příspěvek ktery jsem dávála uz jinam, atk jsem vysadila v rijnu 2016 protoze mi po ni bylo stale zle, rozhodne ne kvuli miminku, ted mam strach udelat si TT test co uvidim, protoze mam strach jak bych to podala okolí, hlavne rodině, mam takové upnute rodice co mi radi i kdyz uz si sama vydělávám a tak. Navic je mi zle z kafe, nevoni mi najednou muj parfém Jadore, Chvílema je mi skvělě a pak zaludek jak na vodě... Rikam si ze tak ohromné zpozdeni musi souviset bud s tim ze se telo srovnává po vysazeni nebo těhotenstvím, ale to by me fakt odrovnalo... :((( zde muj příspěvek:

fotoportrét
lizzie2525
Ahojky, ja jsem takto pozitivní test mela predminuly tyden, kdy uz mi davno mela prijit menses (19.4.mela prijit) a od te doby nic. Nejprve jsem mela porad bolesti jako na menses, prsa zvětšena o cislo.... Strasne bolestivá. Jenomže je mi divne, ze 19.3.jsem mela posledni menses a kolem 3.4.zacala slabě krvacet, to trvalo snad jen den... Miminko jsem neplanovala a ted jsem z toho značně vydesena. Zatim nemam odvahu udelat TT test, asi by to se mnou seklo, jenomže budu uz muset. Kromě toho jsem uz nekde četla ze i pozitivní ovulacni test muze prokázat tehotenstvi... Vubec nevim co s tim delat, ted mam zaludek Chvílema jak na vodě, a nevim jestli je to tim stresem z toho, ze se bojim ze sem tehotna, nebo vazne jsem. Sice mam pritele, mame penize, střechu nad hlavou, ale je mi 24 (v rijnu 25..) a myslim si ze treba moje rodina by me za to hrozne kritizovala, dekuji ha názory...

sarus98
autor
3. kvě 2017

@lizzie2525 ja jsem o 4 roky mladsi..taky vse mame a miminko moc chceme 🙂 mit rodinu je pro me nejdulezitejsi 🙂 ja prave posledni dobou zacla jist vic a casteji za den..a chut mam na ruzne jidla atd..ktera jsem treba uz pul roku nechtela a nemela na ne chut

lizzie2525
3. kvě 2017

@sarus98 sarko pokud chces tak bych ti to moc prala 🙂)) u me by to bylo spis necekane, ale mozna bych nakonec byla rada.
To ja to s jidlem mam jinak.
O vikendu jsem byla na bílých rohlikach, jak mi bylo zle, dneska jsem se relativně OK najedla, ale i tak mam zaludek místy jsko na houpačce... Coz muzou byt i nervy ze strachu, samozrejme.
Spis mi vadi vonavky a kafe,(miluji latte a ted na ne pomyslim a je mi zle), kouř, ale smrady z jídla ani ne 🙂
Tak ti moc preji aby Ti to vyslo😍

sarus98
autor
3. kvě 2017

taky moc doufam i pritel 🙂 ten uz mi furt hladi bricho a je nadseny 🙂 je mu 25 🙂
prijde nam ze 9 mesicu uz je dlouho a kdyby se zadarilo tak by to bylo uzasny 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru