Kdy provést těhotenský test? Příznaky a možné vysvětlení
Ahojky mám takovou otázečku jestli jste některá neměla na začátku těhotenství něco podobného nebo by mohlo jít o cystu.
Poslední MS byla 10.4. délku menstruačního cyklu mívám 40 - 46 dní občas i víc, ovu jsem měla 6.5. tudíž MS měla přijít cca 20.5. nepřišla, ale druhý den jsem začala špinit tak lehce hnědý výtok s kousky sliznice trvalo to 4 dny. Nikdy před MS nešpiním a MS se taky nerozjela. O miminko se s přítelem nyní nesnažíme, minulí rok jsem potratila a pak jsme začaly stavět dům tudíž jsme si řekly že to necháme na osudu a kdyby to náhodou přišlo tak budeme rádi. Od toho potratu mě vždy od ovulace do MS bolí prsa a teď nic. Cítím se taková nafouknutá, mám neustále hlad, chodím často na záchod a taky mi přítel říká, že jsem pořád protivná. Jinak mě nic nebolí jen trochu záda, ale to mohu mít ze sezení v práci. Kdy myslíte, že bych měla udělat těhu test, nebo by to mohla být i cysta?
@helen_h no teď se nevolnosti zklidnili což jsem ráda, ale zase mi přijde, že nálady jsou horší, občas bych si nafackovala, když si uvědomím jak se chovám😂 a teda vadí mi hodně vůně, občas si říkám jestli si nenasadím radši respirátor jak se mi z těch pachů zvedá žaludek😂😂😂 ale naštěstí ty nevolnosti po týdnu zmizely

@katka_cou sili urcite