Kdy se můžou projevovat příznaky těhu?
MAMINKY je my to blbé,už jednho raubiře doma mame a snažime se o druhe mimčo...už si to nepamatuji jak to u mě bylo při prvnim proto se ptam na vaše nazory.posledni dobou nemam moc chut k jidlu,dost mě poboliva v levem boku dost dolua někdy my to střily i do zad..nevim za jak dlouho se něco takeho muže projevovat ..čekam na Ms a sem nedočkama a testík nechci ještě zkoušet takže vaše zkušenosti?moc děkuji
@aklin jj pravě ja vím že přiznaky mame každa jine a jinak,ale zajima mě pravě každyho nazor 🙂 .sem strašně utahana pořad bych spala což sem nebyvala...nevím mno bradavky mě pravě nebolej ale pamatuji že u prvniho hned tak mě taky nebolely...mno uvidime 🙂
@slunicko1991 možná budeš mít na Vánoce dáreček 🙂. Čím více u mě je týdnů, tím více jsem unavenější. 🙂
@aklin mno prodělala sem minuly měsic cistu vaječniku,dostala sem včeličku a 14.11 se oběvila MS ..mno a v patek by mě měla čekat dalši ale sem nedočkavec mno a na testiky vím že je brzy...tak zkouším zjišťovat takhle ale aby sem si to jen nenalhavala ale keež by 🙂
@slunicko1991 ja jsem byla úplně to samé. A teď vím, že u dalšího to vůbec nebudeme řešit, necháme tomu volný průběh. 🙂
@aklin taky sem si to řikala ale sem na tom stejně jak u prvniho :D
@slunicko1991 🙂 můžeš si říkat co nebudeš dělat a přesto v tom pokračuješ. Teda zatím budu ráda z toho jednoho a pak to nějak půjde samo.
@aklin tedka koukam že ste těhulka ,,,muj prcek bude mit v lednu 2 ročky a je to raubíř...aby mu samemu nebylo smutenko snad to vyjde 🙂
@slunicko1991 myslím, že dvouletý rozdíl je ideální. Taky to tak plánujeme, jenže okolnosti můžou být úplně jiné. Taky jsme se 2,5 roku snažili, až nakonec to náhodně a nečekaně přišlo, nemohla jsem tomu věřít. Když jsem měla pár dnů před inseminaci. 🙂
@aklin nam i prvni rychle vyšlo tak doufam že u ve druhem nebude problem ale jak pišete okolnosti mužou byt jine ... tak sem zvědava co bude skusim testik pokud se MS nedostaví..akorat nevim kdy je tak idealni test udělat...
@slunicko1991 doporučuji udělat test 5 dní po zpožděné MS. Může se stát, že MS si dává trochu načas. Pokud máte MS přesně v termínu, tak ta naděje by byla.
@aklin ano vždy sem myvala přesně a2dny před mě pobolivalo břicho zatím teda nic..akorat nevim zda bude pravydelna po te cystě pokud ten cyklus se nějak změnil nebo ne.ale vičkam i když těžce ale pokusim se o to 🙂
@slunicko1991 🙂
@aklin tak uvidime 🙂
@slunicko1991 držím palečky 🙂
@aklin Moc děkuji 🙂
tak o příznacích tehu ... jsem se tu moc nedocetla 😒 😲😨😩
tak snad pristě😉
já teď u druhého těhu jsem měla příznak, že jsem nedostala ms... Jinak u první dcery, jsem jí měla do 4.měsíce těhu... jinak začátek těhu tak to byly asi ranní nevolnosti,ale jen krátké.. to bylo tak od 6tt.. u první dcery, taky nic, krom chutí,ale ty se dostavily až déle...
@heliik mno ja nějake extra chutě nemam ..mam rada sladke a mam akorat větší chut na něco sladkyjho ale jinka nějake zvlašntí chutě nemam...taky čekam zda se MS dostaví pak budu testovat a uvidime 🙂
Ahoj holky, nevíte, kdy nejdřív si můžu udělat těhotenský test? Datum možného početí vím přesně .... 😀

u mě ty známé těhotenské příznaky se začaly objevovat až v 6. tt. Jinak předtím jsem měla zvýšený apetit, který mám doposud a šílenou chuť na pivo a to jsem vůbec nepřisuzovala počátku těhotenství. Ale je pravdou, že mě dost pobolívalo v podbříšku jak před MS, bolesti a citlivost v bradavkách. Nevím jestli ti něco z toho pomůže. Každá má příznaky jiné. 🙂