Může to být uhnizďování?

nikolettefallen
5. kvě 2016

Zdravíčko 🙂 , s partnerem se asi 3/4 roku snažíme o mimi. Teď už mám 5 den opožděnou menstruaci, test zatím negativní. Styk jsme teď měly naplánovaný, ovulace proběhla 16. 4. a první den posledních měsíčku 2. 4. normálně mám menstruaci vždy po 29 dnech a trvá 5 dní. Poslední dobou mě pobolívá v podbřísku, bolest se podobá takovému píchání, citlivost v prsou se nějak moc nemění, maličko citlivější jsou ale ne nějak extrémně. Taky se cítím poslední dobou dost unavená, mám sedavé zaměstnání a předtím jsem takové problémy neměla. Tudíž bych se chtěla zeptat jestli se může jednat o uhnizďování popřípadě kdy by mi mohl vyjít testík 🙂 moc děkuji za Vaše odpovědi 🙂

puresin
5. kvě 2016

Nejsem doktor ani odbornik, ale bojim se, ze jestli byl test 5 dni po terminu MS negativni, tehotna asi nebudes. Mne vsechny deti vysly pozitivni uz 2-3 dny pred MS. Ale kazda to muzeme mit jinak. Uhnizdovani byva cca tyden po oplodneni, takze to by taky nemelo byt. Hrozne nerada bych Ti brala nadeji, vim jake je strasne touzit, snazili jsme se 5 mesicu, na druhou stranu jsem si sugeraci, ze tenhle mesic to klaplo urcite, rozhodila o nekoli dni zcela pravidelny cyklus a priznaku jsem mela celou kopu.. Nekdy je lepsi byt "pesimista" a predem si rict "tentokrat to nejspis nevyjde, moc jsme se nesnazili, aspon si pujdu poradne zacvicit", apod. Pak muze prijit jen prijemne prekvapeni. 🙂

andreaandrejka
5. kvě 2016

Taky si myslím a když to vezmu podle sebe,že to těhotenství není. Holkám tady vychází testy i déle, ale 5 dní po meškání MS už by měl test ukázat alespon ducha.
Rozhodně si neplánujte sex podle ovulace, to je to nejhorší. Užívej si sexu bez ochrany a jako bonus k vám jednou přijde vaše miminko 🙂 Dejte tomu volný průběh, nesleduj ovulaci, bud ráda hlavně že jí vůbec máš, že u tebe probíhá a nech to být, jinak se budeš jen zbytečně nervovat.

dadalu
5. kvě 2016

Ja mela posunutou ovulaci a díky tomu test byl 14 negativní po meskani..tzn. k otehotneni došlo tesne pred dalsi ms

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru