Mám zde otázku - KDY UDÉLAT TĚHU TEST ? Kde mi radíte,abych ještě vydržela,aspoň 10 DPO ... Nyní jsem 7-8 DPO ... samozřejmě jsem to nevydržela a dnes si test udělala ... na testu se mi objevil tzv. duch,slabounce,ale malilinkato to bylo vidět. Bohužel jsem se zapomněla na něj mrknout ještě cca po 5 minutách,protože jsme jeli na návštěvu ke kamarádce a na večer jsem ho šla vyhodit a hle,druhá čárka je vidět o hodně více ... Znamená to něco nebo se k tomu nemám přiklánět ? Už přes týden pociťuji takové pnutí v bříšku a nedokáži si to nějak vysvětlit ... Je pravda,že 2 děti už mám,takže bych to měla poznat,ale tam jsem to nějak moc neřešila a netestovala jsem a většinou jsem to poznala podle vynechané MS . Děkuji za Vaše odpovědi. PS: Rozhodně si test ještě udělám,ale až za pár dnů 😉 Hezký večer přeji. Veronika
no podle mě jsi prostě těhule já to taky tam měla nejdřív duch pak sílila a v 3-4týden mě to potvrdil doktor🙂)a to teprve MC měla vynechat.jinak držím pěstičky 🙂))
Já jsem si dělala test a neviděla jsem nic, vyhodila ho a pak se mrkla asi po 5hodinách (jenom tak) a byla tam čára jak hrom.No a za měsíc slaví Barborka rok.Takže gratuluju, jsi těhu!!! 🙂 😵
Já bych řekla, že pokud tam byl hned duch, tak je to jasné. I když jen duch, je to tam. Krásná zpráva🙂. Jak ses dívala ještě večer, k tomu bych se až tak nepřikláněla. V příbal. letáku u testů většinou píšou, že výsledek zobrazený po delší době už není směrodatný. Otestuj zítra nebo pozítří ráno 😉. Držím palce.
No myslím ... že je to JASNÉ 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Určitě těhule 🙂 Já jsem tam měla proužek až za 15minut.
Ahojky, dnes jsem si udělala těhu test po 14 dnech od 2IUI a jsou tam / / .Do 2-3 minut. Snad vydrží.
Ahojky, taky myslím,že i duch stačí na to, aby to mohlo být těhu 🙂 JInak z vlastní zkušenosti doporučuju dělat test
až 31.den cyklu 🙂
Je to jasné, jsi těhu..já to tak s malou měla taky a za pár dní jí bude rok a půl 🙂 No a včera se mi duch ukázal znova, tak uvidíme, co tomu řekne dr. 😀
Ahoj! Já měla mít měsíčky 21.července a 26. jsem si dělala test.čárky tam byly i když ta jedna skoro neznatelná a teď? mám skoro dvouletého capartíka. 🙂
Ahojky,chtela bych se zeptat🙂nevim kdy si udelat test,je to takovy .....uz mam tri dny spozdeni ms,vzdycky cely zivot to mam pravidelny,ted sme v parizi s pritelem rozhodly ze to skusime,jenze podle poctu to bylo po ovulaci,tak sem si rekla ze nemam sanci ,ale ted cekam uz tri dny na ms a nic,ani priznaky ze bych to mela mit,jako myvam naznaky den predem,mam uz triletyho synka,ale u nej to bylo neplanovany,a tak nevim....poradte mi kdy je nejlepsi cas🙂skousela sem to v den spozdeni ale jen jedna carka☹asi je jeste brzy ze?
ahoj, klidně bych to už zkusila, já taky zkoušela třetí den po zpoždění a už tam byla slabá čárka. Pokud bude test pořád negativní, tak zkus ještě pár dní počkat a pak testovat znovu anebo do té doby MS příjde. Držím pěsti ať to výjde 😉
Já když jsem si dělala test zda jsem těhu nebo né dělala pozdě odpoledne a to jsem měla teprve dostat MS jen my bolely šíleně prsa nic víc my nebolelo.
Test byl krásně pozitivní i před menzes ale ta už se bohužel nedostavila. 🙂
A mám skoro 2.roky malí.
Ahojky chtela bych ze zeptat uz mam 4 zpozdeni a 1 test uz jsme si vcera delala a nic tak nevim kdy to zkusit zase. Jsme docala nervozni srastne moc bych si to prala ....Dekujiii za odpovedi
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Jj, je to tam 😉 😵