icon

Kdy si udělat těhotenský test?

kosticka12
20. dub 2016

Ahoj holky, po vysazeni HA(konec unora) mám nepravidelnou ms. Cyklus v březnu byl cca 38 dní. Momentalně mam po 28DC 6 dní spoždeni a nevim kdy si test udělat aby OPRAVDU ukazal \\ 😒 . Jsem dost precitlivělá, před 2 dny me palila šileně žaha. Nedavno mě pobolivalo v podbřišku že jsem si myslela že to dostanu a ted mi zase nic není. Teda až na to že jsem hrozně nadmuta. 😀

byra
20. dub 2016

Testovat můžeš denně, ale vzhledem k tomu, že nemáš pravidelnou MS to budou vyhozené peníze. Nejdřív si uprav cyklus 😉 pak se ti bude dobře počítat. Těhotenské příznaky je strašně snadné si vsugerovat. Ovulace u tebe probíhá? Teď jsi kolikátý DC?

kosticka12
autor
20. dub 2016

Prave asi 34DC, vim chystam se na to s třezalkovym čajem. Jen je zakazan v tehu tak se prave bojim :D To netusim od včerejška měřim BT 37.00°C

kosticka12
autor
20. dub 2016

@byra Minuly měsic mě před ms hrozně bolelo břicho, cca tyden před. Tak mi to ted přijde divny že mi nic neni.. Ani menši pobolivani..

byra
20. dub 2016

@kosticka12 určitě ti doporučím kontryhel - já měla po vysazení cyklus 25-38 a po třech měsících pití je 28-29.

kosticka12
autor
20. dub 2016

@byra dobře 🙂 a neviš kdy teda testnout?

byra
20. dub 2016

Máš ovulaci? to je hodně důležité vědět - od toho se dá odpočítat případné oplodnění

kosticka12
autor
20. dub 2016

@byra to jso nejsem jista, ale myslim ze tenhle mesic na 80% byla

byra
20. dub 2016

@kosticka12 testovala jsi nějak? Ovulační testy, bazální teplota, mikroskop... To je důležité vědět, zda ovu probíhá jinak se můžete snažit třeba rok a k ničemu to nepovede.

kosticka12
autor
20. dub 2016

Podle cipku,hlenu, a bolesti v podbrisku.

byra
20. dub 2016

@kosticka12 a jak dlouho sleduješ? Takhle od oka se mi to moc nezdá, spíš bych to nechala zkušeným. Na 99% je spolehlivá návštěva u dr. - objednat se, aby potvrdil, že ovu nastane. Já jedu třetí měsíc ovu testy. První ani ťuk, ale minulý měsíc pozitivní a čekám i teď jestli přijde. Po vysazení HA jsem skoro 6 měsíců ovu vůbec neměla, ani jsem nevěděla, že něco takového je 😖 myslela jsem, že to přijde samo a ono nic. Piju právě třetí měsíc kontryhel + drmek a ona přišla

kosticka12
autor
20. dub 2016

@byra HA jsem brala 3 mesice 🙂 takze pochybuju ze bych ztratila ovulaci..

kosticka12
autor
21. dub 2016

@byra tak ms prisla :( koupila jsem si kontryhel ten mam pit ted 4 dny ms a pak dalsich 14 dnu? Do ovulace?

byra
21. dub 2016

pij od dnešního dne do ovulace (tj. 1DC-14DC)

kosticka12
autor
21. dub 2016

Takze az mi skonci ms tak 14 dnu? :D

carmilla
21. dub 2016

Začít by se podle mých informací mělo první den menstruace a pít by se mělo zhruba těch 14 dní. 😉

kosticka12
autor
21. dub 2016

@carmilla a je jedno jestli studenej nebo teplej? :D

carmilla
21. dub 2016

Podle mě je to jedno... 🙂