Kdy si udělat těhotenský test? Clostilbegyt, Utrogestan

andrevo
29. říj 2014

Ahoj holky, vím, že to tady zaznělo několikrát, ale nikde ve fóru jsem nenašla odpověď přímo na to co zajímá mě. Chtěla jsem se zeptat zda jste tady měla některý zkušenost s otěhotněním po clostíku, utrouši a profuku vejcovodu kontrastní látkou. 9.10. jsem byla na profuku kontrastní látkou - byla jsem 12 DC, díky clostíku jsem měla dva folíky, 17DC jsem měla první ovulaci a 19DC jsem měla druhou ovulaci. Od 22DC jsem brala utrogestan. Včera 28.10. jsem měla dostat MS, ale zatím nedorazila. Chtěla jsem se tedy zeptat kdy je možné testovat zda jsem těhotná? Nechci si dělat zbytečně testy a být zklamaná ☹ O mimi se snažíme 16 měsíců a 2měsíc pod dohledem Dr. tak bych nechtěla nic uspěchat, abych z toho pak nebyla zklamaná ☹ Moc děkuji za odpověď.

anisek0
29. říj 2014

Tak na těhu testu i v lékárně se dozvíš že by test měl ukázat výsledek nejdříve 14dní od ovulace... U mě to tak fungovala ... měla jsem ovulaci 10dní do prvního dne poslední menstruace a můj cyklus trvá 28dní takže jsem si test dělala dříve než jsem měla menzes a vyšel mi pozitivní.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru