Kdy začít testovat po zpožděné ovulaci?
Ahoj holky,
Jdu si pro radu. Jsem nedočkavec nedočkavá.
Takže poslední ms byla 10.4., ovulace až. 1.5., další ms mám dostat teď ve čtvrtek. Pokud nepřijde, v což doufám, kdy mám začít s testy, když jsem ovulaci měla až takhle déle? Potvrdila jsem si ji náhodně ovu testem.
Pokud dobře přemýšlím, tak pokud se zadarilo a ms nepřijde, tak přeci na testech ještě nemůže být nic, když mám ovulaci o týden déle než by měla být...
@lencaa11 Já nevím jestli to tak jen zní mě, nebo nevím, ale ty tvoje odpovědi jsou tak neprijemne... Omlouvám se, že nejsem expert na ženské tělo a cykly a neměla jsem o tom tucha, tak jsem se spletla, holky mi to tu vysvětlily a jede se dal. Jsi hrozná hrotička nepříjemná, asi sem už radši nic nepiš.
@sim244 bohužel zas u vás jde vidět že vám není po chuti názor který by se vám líbil tady je to otevřene a komentáře může psát každý a není to o tom znát ženské tělo / cyklus spíš vaše tělo neznáte a pokud se podívám na komentáře tak nepíšu nic nepříjemného ale hold jiný vás svět 🫣🙂
Jdu s updatem- testy podle mého nesillily, tak jsem byla úplně smutná, že zas nic. Poslední test byl dělán ve středu ráno. Teď jsem šla na WC, ani nevím proč jsem test zkusila, vím že se má testovat z ranni moci, že nejlépe co 2 dny, ale progres je to hezký. Na to, že je z odpolední moci, tak si myslím, že tutovka. Jen aby to dobře dopadlo.
1. Středa ráno
2. Dnes večer
Ahoj holky, jelikož jste se mnou tady lovily možné i nemožné, tak mi přijde fér se ozvat. 🙂 včera na kontrole vše v pořádku, přesně 9 týden. 🍀 Takže děkuji moc za uklidnění a rady. 🙂

@sim244 na 3 zpoždění je to hodně málo a 11 DC je divné to by mělo bejt víc DC