Kdy zjistit těhotenství na ultrazvuku po ovulaci?
Ahoj holky, prosím kdo z vás ví kdy jste měly ovulaci a kdy bylo něco vidět na ultrazvuku? Jsem dneska 20 den po ovulaci a na gynekologii nic neviděli. Prý možná tady něco ale to nemůže potvrdit. První den poslední ms jsem měla 1.4 takže bych dneska už měla být 6 týden ale ovulaci jsem měla později 18 den.
@lenkaaa1113 to je brzo na ultrazvuku je vidět něco až tak 7-8 týden dřív to nemá cenu
@lenkaaa1113 to je brzo na ultrazvuku je vidět něco až tak 7-8 týden dřív to nemá cenu
@lencaa11 ok, tak budu doufat,ze vsechno bude jeste v poradku. Nesla bych tam tak brzy, ale ovulaci jsem měla vyvolanou clostilbegytem a pak jsem brala utrogestan, který mi došel tak jsem tam volala a hned mě objednala na druhý den.
@lencaa11 ok, tak budu doufat,ze vsechno bude jeste v poradku. Nesla bych tam tak brzy, ale ovulaci jsem měla vyvolanou clostilbegytem a pak jsem brala utrogestan, který mi došel tak jsem tam volala a hned mě objednala na druhý den.
@lenkaaa1113 ja mela v 6tt+1 uz i srdicko, ale to nic neznamena - u nekoho je az 8 tyden. Za tyden uz by neco byt videt melo na utz 🍀
V 6tt jsem byla hospotalizovaná s podezřením na mimoděložní těhotenství (velké bolesti a volná tekutina kolem vaječníku) a nic nebylo vidět. Až o týden později se ukázalo něco na ultrazvuku a v děloze. Srdíčko o 2 týdny později. Kamarádka měla srdeční akci až v 10tt a nebýt doktora, co vyčkával, tak tu její prostřední dcera není. Je to individuální. Ovulace mohla proběhnout i později.
V 6tt jsem byla hospotalizovaná s podezřením na mimoděložní těhotenství (velké bolesti a volná tekutina kolem vaječníku) a nic nebylo vidět. Až o týden později se ukázalo něco na ultrazvuku a v děloze. Srdíčko o 2 týdny později. Kamarádka měla srdeční akci až v 10tt a nebýt doktora, co vyčkával, tak tu její prostřední dcera není. Je to individuální. Ovulace mohla proběhnout i později.
@mishka87 18 den potvrzená testy i
Pamatuju, ze 3 týdny po ovulaci býval vidět flíček. Ale víc ne.
Pamatuju, ze 3 týdny po ovulaci býval vidět flíček. Ale víc ne.
@andelka tak říkala něco že tady možná něco je ,že myslela nějaký flíček jen. Ale to mi řekla,že to nemůže potvrdit a vezme mi tu krev.

@lenkaaa1113 ja jsem sla az v 8-9tt lepsi nez se nervovat, ze neni nic videt je jit pozdeji 🙂