Klesnutí týdnů na testu Clearblue. Co to znamená?
Ahoj holky. Momentálně bych měla být 6 tt… Když jsem si dělala v neděli odpoledne test digitální od clearblue bylo tam 2-3.
Ale večer v neděli jsem začala spinit, tak jsem si v úterý odpoledne dělala test znovu, a bylo tam 1-2. Stalo se to někomu?
V tu neděli jsem byla na pohotovosti a viděli váček 2,7mm a ve čtvrtek u svého lékaře a Váček měl 4,7mm tudíž roste. Podle lékaře bych měla být ve 4-5 tt. Nicméně clearblue mi i dnes ráno ukázal opět 1-2. Spinim sice až do teď, ale podle lékaře je tam někde dutina, ve které praskla ceva tak spinim.
Díky za odpovědi
No muže to něco znamenat a nemusí. Muže probíhat potrat nebo byl proste spatny test. Ve čtvrtek doktor mohl vidět, ale v tak nízkém tydnu to muže byt jeden den tak a druhy den jinak. Proste je to fakt buď a nebo. Já krvacela a spinila až do 14tt, takže to vůbec nemusí nic znamenat 🙂 byt tebou, hodim se do klidu a počkám na kontrolu ❤️
Tak mi když klesly na clearblue tydny tak to bylo biochemicke...
Krásný den, mně sice hodnota neklesla, ale včera jsem se taky vylekala, dělala jsem si Clear Blue minulou sobotu a ukazoval 2-3, včera jsem si ho udělala znovu, že by tam už mělo být 3+, ale ukázal zase 2-3, takže jsem z toho taky špatná :( Já teda nespinim, jen mám pořád jakoby lehké menstruační bolesti v podbřišku a v kříži, což mám už od pozitivního testu.. Na utz k dr. jdu až ve středu, tak jsem pěkně nervní..
@l01991 já to vím... Já uz o miminko přišla 2x...v 8 tt a pak ve 12 tt... Teď jsme se rok snažili a nešlo to tak jsem už na nervy. První test byl odpolední a bylo tam 2-3, druhý test taky z odpolední a bylo tam 1-2 a třetí test (dnes) z ranní a opět 1-2... Na kontrolu jdu ve čtvrtek tak se uvidí. 😔
@bel38 já té vůbec nechci strašit, ale to ze rostl váček ve čtvrtek dnes muže byt úplně jinak. Nicméně já brala detralex, utrogestan, ascorutin a krvacela a spinila i přesto (od nějakého 6tydne do toho 14tydne). Proste ta krev z te prasklé cevky (u mě hematomu) musí odejít. Kdyby se ti zdálo, ze si začala špinit víc, nebo krvacet, zajed si na pohotovost, jinak bych to nechala na ten čtvrtek a uvidis. Budu moc držet palce ❤️ Já 3x potratila, byla jsem úplně psychicky vyzdimana, ze stresu jsem hrozne přibrala a když jsem začala řešit tu váhu a nesoustredila se na miminko, tak jsem otěhotněla. Teď jsem ve 30tt s dvojčaty ❤️ Najde si to k tobě cestu a věřím ze už našlo
A bych ti doporucila jit na krev a pal na kontrolni. Podle toho jak roste hcg hned poznas jestli je to dobre nebo spatne a ke to oresnejsi jak sono v tak skorem stadiu kde nejde nic poznat jen krcek.
@denisska99 i digi test je jenom orientační. Možná si mela posunutou ovulaci. Běž k doktorovi jedine on ti řekne jak to je 🙂 Gratuluji
Děkuji, mohla být ovu posunuta tak o 3 dny max, protože to byl náš jediný sex za ten měsíc a ještě první nechráněný, přítel jinak nebyl doma 😅 S tím, že se od června začneme pokoušet o mimi a tohle bylo příjemné překvapení, jen teď mám strach. Hezký den přeji 🍀
@denisska99 neplas. Mě takhle po sobě nesmyslne 2 týdny ukazoval 2-3 taky jsem se vystresovala a přesně týden na to dr oznamovala srdicko a dle utz 7tt..porad je to jen test, a uznávám dokáže taky pěkně zamotat hlavu, já byla přesvědčena že to nedopadne a za týden snad budu rodit. Zkus se tim vůbec nestresovat...
@denisska99 vubec se tim neznepokojuj. Test je pozitivni a anii digi testy nejsou 100% presne. Mozna kdybys udelala dalsi zitra nebo pozitri tak uz by ukazoval 2-3. Nekomu nemusi stoupat tak rychle hormon. Znam holky kterym ukazoval test 1-2 i kdyz byli realne 3+ 🙂 jestli nekrvacis a nemas silne krece je vsechno v poradku 🙂 a kdyz tak stejne bych zasla ke gynekologovi at ti to potvrdi z krve 🙂 preji hodne stesti a hezke tehotenstvi 🙂

@bel38 je to bud anebo, u mě to bohužel nikdy nedopadlo a je možné, ze hcg vám klesá, ale kdoví je i hodně maminek, kde se miminko udrželo dokonce i přes krvácení, nezbývá než čekat