icon

Kondom v pochvě. Mám se bát?

petraaroman1
13. črc 2021

Ahoj měly jsme z manželem sex a je mi to trapné ale zůstal ve mě kondom i hned jsem zpanikařila a šla hned do sprchy a asi po pěti sekundách jsem si vytáhla kondom a ještě jsem chvily klečela a jakoby jsem chtěla vytlačit sperma straně jsem se bála a vlastně ještě bojím aby ve mě nezůstala spermie co myslíte mám se bát? Manžel mi tedy tvrdit že to je v kondomu ale já jsem tvrdohlavá a myslím si že jsem těhotná

kikca88
13. črc 2021

@petraaroman1 no nějaké riziko asi byt může, zkusila bych test...

zelenaesmolda
13. črc 2021

Tvl to je zase material.

zelenaesmolda
13. črc 2021

@kikca88
Test ji takhle brzo nic neukaze,spis postinor.Nebo jeste lepe prasky na hlavu.

kocila
13. črc 2021

@petraaroma bohuzel pravdepodobnost tehotestvi je..bud si skocit pro pilulku po ,aby byla jistota..zalezi i na tom v jake fazi cyklu jsi?

te_reza
13. črc 2021

Si dojdi pro postinor a nevyšiluj. Šance tam samozřejmě je.

merope
13. črc 2021

Pravděpodobnost, že zdravá žena při pravidelném sexu do roka otěhotní je cca 80%. S věkem po třicítce se to potom velmi snižuje. Tak si spočítej tu pravděpodobnost, že bys otěhotněla při jednom náhodném sexu bez kondomu. Já kdysi počítala, že i kolem ovulaci to je někde kolem 15%. Kondom ti tuto pravděpodobnost ještě sníží. Tak to klidně prober s manželem, jak velký problém by byl, kdybys nakonec skutečně otěhotněla. Jste manželé, není to náhodný milenecký vztah. Pokud jsi zdravá, tak bych to neřešila vůbec.

sirinfirst
13. črc 2021

@merope je mi 35, tyhle pravděpodobnosti mám taky spočítané, používáme kondom (no, občas, když mám plodné dny, jinak přerušovaný styk), a během roku jsem 3x neplánovaně otěhotněla, 2x to do 8.tt nevydrželo, teď jsem skoro v půlce těhotenství.. to nevymyslíš 😀 Prostě k nám to miminko chce stůj co stůj 🙂

sirinfirst
13. črc 2021

@petraaroman1 v jaké jsi fázi cyklu, pokud ho máš pravidelný?

merope
13. črc 2021

@sirinfirst Však jo, občas to tak prostě je - ale v drtivé většině případů to je úplně jinak 🙂.