Kondom ve mně zůstal i se spermatem

whitefoxy
4. únor 2018

Zdravím, s přítelem jsme měli sex s kondomem všechno proběhlo v pohodě, ale když přítel vyndal penis tak kondom zůstal i se spermatem ve mě. Nebyl nějak hluboko byl skoro u východu ale bojímprůhledný. ych z toho mohla otěhotnět. O dva dny později jsem dostala menzes tak jak se mi normálně měl dostavit. Myslíte že se mám tím nějak zatěžovat nebo bude všechno v pohodě? Když jsme kondom i se spermatem vytáhli tak mi nepřišlo že by něco zůstalo ve mě, ale i tak mam strach 😞 bylo to 25. Ledna.
Dneska však jsem si všimla že jsem měla víc hlenovitý sekret než obvykle a byl prakticky průhledný

pekkaa
4. únor 2018

Pravdepodobnost je tak minimalni az skoro nemozna. Pokud to bylo 2 dny pred menzes, tak to bylo mimo ovulaci. Musela by se stat hodne velka nahoda, aby z toho neco bylo

whitefoxy
autor
4. únor 2018

@pekkaa dobře děkuji

semanren
4. únor 2018

Myslím, že můžeš být v klidu.

misa357
4. únor 2018

@whitefoxy A chlapci vyřiď, ze ho musí při vytahování držet! Je to v návodu.

priefi
5. únor 2018

@whitefoxy Jelikoz jsi mela ms, rekla bych, ze muzes byt naprosto klidna. Otehotneni ma svuj vlastni proces, musi dojit k ovulaci, ktera obvykle byva uprostred cyklu, na konci cyklu jsou obvykle uz neplotdne dny. Kdybys prece jen mela ovulaci pozdeji a otehotnela bys, ms by se nedostavila. To, ze se Ti zda, ze mas jiny sekret nez obvykle, to je tim,.ze ses zacala sledovat. Behem celeho cyklu se sekret meni v zavislosti na ovulaci. Takze za par dnu zase bude vypadat jinak a bude mit jinou konzistenci. Mimochodem, tehotne uvadi, ze spise maji po otehotneni hustejsi bily. Takze neboj, je to ok. Kdybys prece jen nema pochybnosti, udelej si tehotensky test, avsak podle meho nazoru, bylo by to zbytecne vyhazovani penez.

whitefoxy
autor
13. únor 2018

Chtěla jsem se zeptat ted na sobe vidim ze mi nejak porostly prsa a trochu me i boli. Ale uvazuju ze to je asi ovulaci. A nebo tim ze jsem za ty dva tydny snedla 4 kousky dortu :D tehotna snad nejsem ne? :(

priefi
14. únor 2018

@whitefoxy nejspis ne, pokud mas obavy, udelej si test. Bolava prsa muzou byt i ovu, tak jak pises 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru