Krátká, slabá, zpožděná menstruace. Co se to děje?

maltinkavanci
29. pro 2011

Ahoj holky,s nadsenim,ze to vyslo hned na prvni pokus,slabounce pozitivni testy pred vanoceni. Ja nadsena jak.to oznamim manzelovi,3 tydny zpozdeni,to urcite muselo vyjit. Ale opak byl pravdou,zqcalo vecer spineni a druhy den se mrcha rozjela,ne ve velkym,rozhodne mivam menstruaci silnejsi. Ted by me stacil tampon na jeden den,ale.z hygien.duvodu to nejde. No ale je tu abasta. Jenze dnes jak kdyz utlo najednou mrcha skoncila a trvala jen 2,5 dne. Jeste se mi to nikdy nestalo,vzdy ji mam pravidelnou jako hodinky a vzdy stejne silnou. Ted 3 tydny zpozdeni,slabsi.nez obvykle a.kratsi. Bojim se.cysty nebo neceho?

sylvka
29. pro 2011

@maltinkavanci zkusila bych ještě jeden test,někdy se stává že člověk má slabou ms i v těhotenství.pokud budou // silnější než před vánocema,tak myslim že by to bylo těhu. s cystama zkušenost nemám..držím palce.

maltinkavanci
autor
29. pro 2011

Uvidime,zkusim rano test,ale zadnou nadeji tomu nedavam

spagatice
29. pro 2011

Já jsem loni touhle dobou menstruovala. MS trvala téměř 14 dní a byla hodně silná. Na konci ledna jsem zjistila, že jsem těhotná a že jsem musela otěhotnět v půlce prosince, tedy před tímto krvácením. V září se nám narodil zdravý chlapeček 😵 . Takže to těhotenství to být může 😉 , držím palce.

helcas
29. pro 2011

já mám sice MS nepravidelnou, ale u obou těhotenství mi zhruba v den předpokládané MS, vlastně už po zjištění, že jsem těhotná, začalo špinění....

maltinkavanci
autor
29. pro 2011

Dekuji,uvidime,bud a nebo. Snazime s teprve prvni mesic a uz takovy zmeny...spozdeni atd. Vrta me to hlavou,ale snqd to nebude nic vazneho,treba jen nervy z vanoc,jestli nejake byly.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru