Křeče v bříšku 14 dní po ovulaci. Jsem těhotná?

zanynasl
6. kvě 2015

Zdravim holky 🙂 mam posledni dobou znacne problemy a rada bych zjistila, jestli tohle potkalo nekterou z vas. S pritelem jsme se rozhodli ze si udelame mimuško a tak jsem si cela stastna zacali hlidat svoje plodne dny. Cely ten tyden z toho nadseni jsme se milovali. Rekla bych ze je to spis vsugerovanim si, ale asi ctyri dny po mem vajickovem dni me zacalo pichat lehce v podbrisku na prave strane, tahlo se to cely tyden a bolesti se stupnovaly. Pridala se bolest hlavy a hrozne nafoukly brisko. Rozhodla jsem se ze se tu zeptam protoze zrovna dnes asi 14 dni po ovulaci a asi 5 dny pred menstruaci mam neskutecny krece v brisku, ze snad ani nejdu na nocni. Moc bych chtela mimusko ale za tech ctrnact dni jsem si udelala tolik negativnich testu ze se to neda spocitat 🙂)

marecek4
6. kvě 2015

myslím,že testy děláš ještě zbytečně,takže doporučuju zklidnit,uvolnit se a testit až budeš meškat aspon tři dny,ono i psychika dělá hodně a víc se taky pozoruješ,každopádně držím pěsti na konečné dvě čárečky,ale nebud zklamaná,kdyby nebyly

nonnni
6. kvě 2015

14 dni po ovulaci a porad 5 dni pred mentruaci dava dohromadu lutealni fazi 19 dni a to je nadprumerne hodne...prumerna lutealni faze je 10-16 dni s tim, ze ty dve krajni hodnoty jsou fakt krajni, 12-14 je zdravy prumer. Pokud se ti lutealni opravdu pohybuje kolem 19 DPO, tak by to chtelo konzultaci s gynekologem. Otazkou je, zda opravdu presne vis, kdy mad ovulaci, nebo si to jen myslis.

Realne pro tebe by bylo lepsi, aby to pichani v podbricku cca 4 dny po "ovulaci" byla ve skutecnosti ovulace s tim, ze bys tim padem byla teprve cca 10 DPO a jeste by 1) nebylo nic ztraceno s testy a 2) by tva lutealni faze nevypadala zase tak dlouha...

ebza
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru