icon

Krvácení 5 dní před menstruací

luuucatko
31. črc 2017

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat - MS vždy přesně na den 28. den cyklu. Občas jsem špinila 2-3 dny před MS. Minulý měsíc jsem začala brát na ŠŽ eurothyrox a rázem jsem špinila jen den před MS a přesně MS také na den dostala. Nicméně tento měsíc jsem začala špinit již 10 dní před MS (4 dny po OVU) a dnes jsem začala slabě krvácet - 5 dní před MS. Myslíte, že mi to náhle způsobit Eurothyrox? Nebo možně těhotenství? Trochu se toho děsím. Děkuju

linee
31. črc 2017

@luuucatko ahoj,beru euthyrox a take mi to dela.Ale leky na sz beru uz delsi dobu,to,copopisujes,mi zacalo az po revizi,ale v tu dobu doslo ke zmene davkovani.Na endokr.se mne dr.vzdy pta na pravidelnost cyklu,takze si myslim,ze rozhodne to vliv mit muze,jsou to hormony.Klidne brkni gyndarce a nebo se zeptej na endokr. Znam pripady,kdy eurhyrox vliv na cyklus mel,obvykle prvni mesice (2-3),nez se telo srovnalo.

luuucatko
autor
31. črc 2017

@linee Aha, já si to trochu myslela, tak že se to ale srovná? Na gyndu jsem chtěla jít zítra, ale říkala jsem si, že když trochu krvácím, tak tam nepůjdu a na kontrolu štítky jdu až za dva měsíce. A píchalo tě v průběhu špinění před MS v podbřišku? Tak nějak se mi tento měsíc střídá pravá levá strana.

linee
31. črc 2017

@luuucatko ano,mela jsem to taky tak.Ale klidne zajdi na gyndu drive a uvidis.Pokud jsi zacala brat ted,obvykle se zmena projevuje po 3 mesicich.ja zacala brat kontryhel,uvidim,co dalsi cyklus

luuucatko
autor
31. črc 2017

@linee ten taky beru🙂.. Tak snad nam pomůže konečně k miminku, snažíme se uz rok a pul..

linee
1. srp 2017

@luuucatko tak drzim moc palce! Urcite na to muze mit vlit i ta stitna zlaza. S jakou davkou zacinate?