icon

Krvácení a pak konec? Těhotná?

smama
20. dub 2021

Ahoj holky,

omlouvám se předem za takový naturalistický popis 🙂

V termínu jsem to dostala snad na hodinu přesně, prvně jen jakýsi hlen s příměsí čisté krve, ale minimálně...pak na wc při čůrání jsem našla dva mini cucky krve (do černa) a potom se lehce spustilo krvácení (tmavé) - zhruba na jednu normální vložku. Druhý den už jen nepatrné špinění a posledních 24h vůbec nic. Tj menstruaci jsem mela asi tak den nebo ani to ne.

Obvykle ji mám 6 dní a minimálně 2 dny jsou intenzivnější krvácení na x tamponů za den.

Mám obavu co to je, nikdy se mi to nestalo.

Žádné potíže nemám, jen jsem dost unavená - nad poměry. Ale to může být jarní únava 😅

Přečetla jsem stovky diskuzí a je mi jasné, že si mám udělat test, zítra nebo pozítří zajdu do lékárny a zkusím ho.

Děkuji moc za vaše zkušenosti.

klokanka31
20. dub 2021

@smama Mohlo to být biochemické těhu...

smama
autor
20. dub 2021

hlavně se bojím aby to nebylo to mimoděložní - k lékaři jdu za týden, dřív to nejde....poznám ho na TT, kdyby bylo mimoděložní?

mamikry
20. dub 2021

@smama Stalo se mi dvakrat. Jednou jsem zaspinila den pred terminem, podruhe probehla ms, byla z toho dve miminka. 🙂

smama
autor
20. dub 2021

@mamikry ty jo tak to asi nevydržím ty dva dny na test :D Já tedy s těhu nepočítám, ač by to bylo super, ale vyšlo by to hned druhý měsíc :D A myslím že by nebyly ty cucky, ačkoliv jich bylo pár a nijak velké

ruzova_pastelka
20. dub 2021

@smama Test zkus klidně hned zítra ráno, pokud krvácení přestalo. Občas může v krvácení nastat pauza a znovu se vrátí, obvzlášť pokud máš teď náročnější období. Podobně jsem to měla dvakrát, jednou z toho byla dcera, podruhé nic (otěhotněla jsem měsíc po téhle divné menstruaci nemestruaci).

smama
autor
20. dub 2021

@ruzova_pastelka tak jo, zkusím....vlastně ani nevím jak chci, aby to dopadlo, ted se skoro víc bojím nějaké nemoci :D A nemůže v tom ještě hrát roli i sex? S partnerem jsme ho měli včera a od té doby vůbec nekrvácím...ale spíš si říkám, že s tím sperma by mělo jít naopak vše víc ven ...

ruzova_pastelka
20. dub 2021

@smama Sex asi ne. A bez dalších příznaků bych za tím nehledala ani nemoc. Cyklus může být dost variabilní, obvzlášť pokud jsi měla náročný měsíc (a upřímně, kdo teď nemá?) Držím palce, ať jsi s výsledkem testu spokojená 🙂

klokanka31
20. dub 2021

@smama Na tt nepoznáš mimoděložní. Já u toho měla normální dálnici.

smama
autor
20. dub 2021

Holky mockrát děkuji, vím že to je jak věštění z koule 🙂 Kdyby to bylo těhu tak nevím jestli budu víc v šoku nebo šťastná, protože v hlavě mám že to bude na rok a déle a že mám určitě problém :D Jinak žádné další příznaky - k nemoci - nemám. Jen tu šílenou únavu. Ale dost možná je to třeba stresem, ačkoliv jsem měla i daleko těžší období než teď a cyklus to nijak nepoznamenalo.

Už se vidím, jak ráno hypnotizuju test :D

smama
autor
21. dub 2021

holky tak nic, test negativní, po celý noci jsem měla opět jen lehce tmavé krve na papíře...nechápu to. A test by to už asi ukázal? Dostala jsem to v neděli, takže od oplodnění (nevím kdy mám ovulaci) to je 3 týdny