Krvácení - luteální fáze 4 dny nebo uhnizďování?

bee20
7. kvě 2016

Ahoj holky,prosim o vas nazor-minuly vikend jsem mela temer na 100% ovulaci (dle plodneho hlenu,bolesti v podbrisku,BT i ovulacniho testu),a tak jsme se v tyto dny milovali.V patek,tj. 5 dpo jsem zacala spinit-nejdrive to byla tmaveruzova,pak hneda a dnes v sobotu uz normalni krev a neni ji zrovna malo.Rekla bych tak stredni intenzita.Bazalku mam uz asi 5 dni porad 36,7 a neklesa.Vcera me bolelo v podbrisku a slo to i trochu do krize.Dnes je to uz lepsi.Nikdy se mi nic podobneho nestalo a napadaji mne jen tyto dve moznosti 😒

andreaandrejka
7. kvě 2016

Uhnizdování trvá až 10 dní po oplodnění, takže by to mohlo být. Já měla narůžovělý hlen, žádné krvácení, ani špinění, nic. Já si to ale uvědomila až zpětně. Test jsem si dělala náhodou, když jsem měla už 3 týdny zpožděnou MS. Test ti ted nic neukáže, je brzy.

bee20
autor
8. kvě 2016

Tak dnes BT klesla na predovulacnich 36,4.Dalsi dny mereni ukazou,co to bylo.Jestli teplota zase stoupne,tak to mohl byt implantacni pokles.Kdyz ne,tak proste menses.Nechapu ale,ze by prisel 5 dni po ovulaci.Je vubec mozna tak kratka lutealni faze 4 dny?Bricho me dnes uz neboli a krev uz jen na toaletaku pri utreni.Taky me obcas sem tam pichne v prsou nebo samy od sebe lehce zaboli.Na pohmat citliva nejsou.No uvidime...

andreaandrejka
8. kvě 2016

@bee20 Hele já bych to takhle detailně neřešila 🙂

bee20
autor
9. kvě 2016

Tak dnes zase 36,4,takze je to asi jasne.Doufam,ze to takhle nebude i pristi mesic.Navic dnes rano mi krvaceni zase o neco zesililo,asi je to tim vcerejsim vyletem na kole.Je to pech,ze se mi ty hormony najednou takhle zblazni,kdyz se zaciname snazit o miminko.

bee20
autor
13. kvě 2016

Ahoj, mrkni na můj graf, ta teplota mi začíná po MS zase stoupat... Už 3. den mám celkem silné křeče, jak kdybych to měla znovu dostat + 2 dny růžový výtok, o kterém jsi psala. V podstatě začal hned po konci MS, kdy mám vždy už jen hnědé špinění.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru