icon

Lehce silnější špinění místo menstruace - čím to může být?

snazimese
6. črc 2018

Krasne odpoledne. 🙂 Vcera jsem mela termin MS, ale misto toho jsem vecer zacala spinit a spinim do ted.. Je to max na jednu vlozku, takze nic extra. Ale tohle u me normalni neni, vzdy mi MS prisla hned od zacatku v plne sile. Tak by me zajimalo, cim to muze byt?

jaaaninda
•
6. črc 2018

Co zkusit těhotenský test?

snazimese
autor
•
6. črc 2018

Ten jsem rano zkousela a je negativni. :(

denniiissa12
•
6. črc 2018

Ahoj tohle jsem měla minulý měsíc, taky jsem si říkala že je to divný a měla jsem spoždění 4 dny, tudíž delší cyklus.

snazimese
autor
•
6. črc 2018

@denniiissa12 ahoj. Ja mela termin ms vcera a jeste vcera vecer jsem spinit zacala, tudiz jakoby zadne zpozdeni nemam.

myskakatka
•
6. črc 2018

Zdravím chtěla jsem se zeptat zda nevíte co by to mohlo být. Jsem 11mes.po porodu minulý měsíc jsem měla MS po 3 měsících. ( Od února do května jsem to nedostala) minulý měsíc jsem měla MS 5dni a teď jen špiním uz 5 den. Mudr. má dovču a TT jsem nedělala neboť jsem myslela, že to dostanu. Nemáte zkušenost? Moc diky.

snazimese
autor
•
6. črc 2018

@myskakatka ahojky. Muzi se zeptat, jak vypada tve spineni?

myskakatka
•
6. črc 2018

@snazimese
Takový spíše hnědý hlen a jen tak lehce spinim. Krev se neobjevila. Promin za ten popis, ale jinak to popsat nejde. ☹

snazimese
autor
•
6. črc 2018

@myskakatka nemusis se omlouvat, tak to proste je 🙂 Ja sice jeste tehu nebyla, ale.co jsem hodne cetla, mohlo by tohle byt i nidacni krvaceni. I kdyz me se talhle vcera rozjela ms, ale mam ji divnou oproti jinym.cyklum..

myskakatka
•
6. črc 2018

@snazimese
No uvidíme co a jak. Ale na druhé miminko je ještě brzo. Zkusím si udělat test a v pondělí zajdu k Mudr. Mě právě šlo o to zda je to jako místo MŠ nebo pod tím mám hledat nějaký jiný problém. Před těhu jsem měla MS pravidelnou a tak max. 5 dní. 🙂

snazimese
autor
•
6. črc 2018

@myskakatka ja to mam bezne taky tak.. Cykly dlouhe 28 dni (po srovnani kontryhelem) a ms dlouhou 4-5 dni. Proto me prekvapilo, ze mi "ms" prisla tak.jak to je :-/