Má cenu jít teď na hCG testy?

lorelein
24. čer 2016

Během 5ti dnů jsem si udělala 2krát těhotenský test moči a pokaždé vyšel negativně. Mám z toho respekt a bojím se, jestli nemůžou selhat, neboť mám za 14 dní odjet na 3 týdny na druhý konec světa...a nechci něco zanedbat.
Má cenu při tomto výsledku chodit na krevní HcG test mám spíš počkat, až se vrátím? Jaká je spolehlivost těhotenských testů na moč?

efijil
24. čer 2016

A jaký den cyklu jste? Jak dlouhé máte cykly?

lorelein
autor
24. čer 2016

To je právě to, že nevím, jestli styk byl. Měla jsem teď hodně psychicky náročná období, která jsem bohužel řešila alkoholem za doprovodu pár oken - netěší mě to, nemoralizovat prosím. Žádné známky styku jsem vyloženě nevydedukovala, ale co kdyby.....to období začalo cca před dvěma měsíci a skončilo minulý týden. Chci mít stopro jistotu, jak na tom jsem...poslední menstruace skončila někdy kolem osmého, další čekám teď začátkem měsíce.

efijil
24. čer 2016

To si myslím, že bude tak kolem 20. dne cyklu, což je hodně malá pravděpodobnost toho, aby Vám TT něco ukázal. Zkuste tak za týden až týden - 10 dní. Teďka Vám toho test moc neřekne a krev nejspíš taky ne. Nejspíš budete chvilku po ovulaci - ani ne týdne ;)

andreaandrejka
24. čer 2016

Tak to je ještě brzy na testování i na krev. Po oplodnění se vajíčko zahnizduje až 10 dní, pak vzniká hormon Hcg a až pak se jedná o těhotenství. A s tou tvojí MS...Ještě počkej týden a testuj znovu.

lorelein
autor
24. čer 2016

Děkuju moc.

Udělám to tak, že udělám ještě několik testů do odjezdu - pokud budou všechny negativní, odjedu, pokud bude byť jediný duch, zůstávám doma.

Na ten krevní test půjdu pro jistotu, až se vrátím...to jest rozumné,ne?

Děkuju!!!!!

efijil
24. čer 2016

Ano, ano, tedy za předpokladu, že ukáže něco TT. Držím pěsti, ať tam je 🙂 😉

lorelein
autor
24. čer 2016

No já tam ty dvě čárky úplně nechci...ale kdyby byly...tak co nadělám, že jo🙂))

lorelein
autor
24. čer 2016

@efijil Mně šlo prostě jen o to, jestli na ten krevní test je brzy nebo ne, když testy moči jsou negativní a jestli mohou testy moči selhat, i když je člověk třeba ve třetím nebo čtvrtém nebo i delším týdnu těhotenství.

efijil
24. čer 2016

Zkrátka uvidíš, ale alespoň ten týden bych rozhodně počkala a pak testla 🙂

lorelein
autor
24. čer 2016

@efijil Jako myslíš, že mám zkusit ten krevní test příští týden těsně před odjezdem? Jelikož pak to bude možné až za ty tři týdny, tzn za 5 týdnů ode dneška.

efijil
24. čer 2016

Spíš bych si udělala TT, pakliže by byl pozitivní, kontaktovala bych gynekologa a zeptala se 🙂

trrr
24. čer 2016

Holky prosim radu sem uz na palici posledni ms 25.5 od teto stredy lehce pozitivni testy zadny duch jen druha carka slabsi dnes na odberech hcg a hodnota pouze 30 co myslite?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru