Mám ještě šanci na těhotenství?
Dobrý den prosím dnes mám 3 den zpoždění ms pře týdnem jsem zkousela test asi 3 byli negativní ale pak jsem zkusila v den MS a na něm slabounky duch byl to test nějaký plastový z drogerie 10 ale pak jsem zkusila ještě jeden jiný a na něm nic.oba testy nedělane z ranní moči.dnes jsem zkousela takovou bilou krabicku z drogerie také 10 mlu a na něm opět nic.jen podotknu vím kdy byla ovulka.a beru léky na stitnou žlázu.a asi už 5 dní mi boli prsa a bolest okolí panve a dělohy nevím jak to říct.myslite že mám ještě šanci být tehu?mela bych být cca 15az 18dni po ovu.
Vždy mi bolí podbrisek a mám dost silný vytok
Mám ho skoro vždy okolo ovu.po gyn strance jsem ok. A vše jinak mám také ok jen dost zvýšené hladiny na stitnou jinak nic cukr ok játra Dobrý slezina a pod.mela jsem jít na operaci tak jsem chodila po lekarich a vše ok
Kup si Mamatest, ten je velmi spolehlivý.
@leila7 Podle bolestí se mohlo samozřejmě schylovat k ovulaci, ale dojít k ní nemuselo, to by potvrdila jen bazální teplota nebo utz. Mohla se klidně udělat cysta, proto i to zpoždění. Ale může to být prostě taky jen nějaká nerovnováha, stres, nemoc apod.
@levandulka_fialova stres žádný nebyl nemoc nemám a nerovnovaha pořád stejná.tak uvidíme ale MS asi přijde na testu zase duch
@levandulka_fialova zkusila jsem teď pepino ale nevím asi nic nebo tu čárku vidím všude ach jo dnes 5 den zpoždění a MS nic já pořád doufám že nepřijde a na testu se ještě ukáže čárka ale asi chci toho moc
@leila7 Taky tam nic nevidím. Spíš to vidím na posunutou ovulaci nebo něco v tom smyslu, proto je na čárku i MS brzy. Držím pěsti, ať to vyjde. Třeba se mohlo zadařit, jen byla ovulace prostě později. Pocit bolesti není relevantní důkaz 😉
Děkuji možné to je ale vím kdy byla. Poznám ji.uvidime kdy přijde když tak půjdu na injekcí

@leila7 víš jistě ze ovulace byla tak jak si myslis ?