Mám ještě sanci na těhu?

11. čer 2021

Ahoj prosim dnes mam 3 den zpozdeni delala jsem asi 4 testy ruzne znacky a pouze na jednom byl duch myslim intime se to jmenovalo ostatni byli negativni bohuzel ovu nevim kdy byla.myslite ze mam jeste sanci na tehu?nic mi neni jen dnes v noci jsem mela bolesti leveho vajecniku a to dost a rano me v brise jakoby lechtalo nebo jak to rict jinak me nic neboli.vzdy me boleli prsa a podbrisek par dni pred ms a ted nic.Porad chodim na wc se kontrolovat a uz mi zacina hrabat kde ta mrcha je.

nikjean
11. čer 2021

Záleží, kdy byla ovulace. Jestli později, šanci určitě máš. Ale asi bych se na to moc neupínala, pakliže máš testy negativní. Nicméně, testuj pouze testy jedné značky, nejlépe takové, které mají vysokou citlivost. Držím palce.

autor
11. čer 2021

Dnesni test take negativni rano jsem trosku na papiru zaspinila jinak nic.zkusim jeste z ranni moci a pak uz mi zbyva aai jen cekat na mrsku.to by mi asi bylo i spatne nebo bolest neceho kdyz bych byla.u prvniho jsem zkousela test uz 3 dny pred ms a duch a vse ok.je pravda ze jsem mesic a neco po operaci stitne zlazy tak asi pro to.ale minuly mesic prisla v pohode

lachtanice86
11. čer 2021

Kdyz nevis kdy byla ovulace těžko radit. Test udelej za dva dny pokud nepřijde ms

autor
12. čer 2021

@lachtanice86 nevim myslim ze byla delw o neco ale test by to taky ukazal dnes v noci bolest podbrisku leveho vajecniku ale jak ach jo.nevim co delat

lachtanice86
12. čer 2021

A co chceš dělat? Prostě počkej zda prijde ms nebo ne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru