Mám strach, bazální teplota klesla z 37,5 na 37,1
HOLKY PORADÍTE MI CO TO JE MÁM DEN PŘED MS jenže necítím že bych měla něco dostat 🙂 mám těhu příznaky unavost,jím piju (u mě to není normaní je problém neco do mě nacpat) bolest svalů a palení žáhy a žaludek na vodě a náladavost nevíte co to může být prosím o radu
Dobrá 🙂
jenom že já to ani necítím že bych měla dostat 🙂 většinou to cítím i 2-3 dny dobředu a co se mi děje ted jsem ještě nezažila žaludek na vodě palení žáhy 🙂 kamarádka mi poradila dát si ponožky na nohy ad se zahřeju tak jsem zkoušela znova a BT je 37,3
@andelka
@martinal612 Jestli těhotná jsi nebo ne, ponožky na nohách to nezmění 🙂
:D já vím :D
@martinal612 bt se měří pouze ráno,vzdy ve stejnou dobu. Bt během dne natož večer není bazální a nemá žádný význam.
Dobrá děkuji ještě se v tom nevyznám jsem ráda za každou radu a pomoct děkuji Andělko jsi strašně hodna 🙂
@martinal612 víš,pokud meris bt špatně,tak kdoví kdy máš vlastně ms dostat. Možná jsi měla ovulaci později a proto necitis že to máš dostat a ty zdravotní problémy můžou být náhoda.
13.112016 mám pravidený ciklus co 28 dní a ovulaci 14dni
@martinal612 aha tak uvidíš. Zkus test když to nepřijde.
tak že to mám dostat dnes 🙂 jenže nic pff věčinou už cítím tlak a vlkost 2-3 dny před ms tak že uvidíme 🙂
@martinal612 Jestli se v tom ještě neorientuješ tak doporučuju projít tuto stránku, je tam úžasná spousta informací http://merenibt.xf.cz/symptotermalnimetoda.html, dále sérii článků tady (dávám odkaz na první z nich) http://www.rodina.cz/clanek3633.htm a jestli umíš anglicky, tak perfektní informace taky najdeš v příručce kterou si můžeš stáhnout od fertilityfriend.
Tak 2dny spozdeni a test jeste negativni
@martinal612 To se může ještě ukázat 🙂 Počkej 2 dny a zkus znovu 🙂
Dobra dekuji ... Ale obcas me picha v levem vajecniku ale jemne a v pod brisku, brisko mam nafoklu bolest zad zvetseni a bolest prsou a stmavniti bradavek uvidime
@lucinka58 Dobra dekuji ... Ale obcas me picha v levem vajecniku ale jemne a v pod brisku, brisko mam nafoklu bolest zad zvetseni a bolest prsou a stmavniti bradavek uvidime🙂
@martinal612 A co ti dělá ta BT? Jestli se drží nahoře, je to nadějné.
37,6/8
@martinal612 Tak nevím kolik máš když máš nízko, takže to nemůžu posoudit, každá to máme jinak (číselně)
normalně mám 36,7//6
@martinal612 A co test, furt nic? Držím palce.
aště jsemneopakovala 🙂
@martinal612 Bych to zkusila 🙂
O vikendu pritel chce byt i toho uz mame 5dni spozdeni

@martinal612 Tak držím palce 🙂
Děkuji

Pms nebo těhotenství? Cokoliv. Nebo taky náhoda. Pokud to zítra nedostaneš není nic jednoduššího než si udělat test.