icon

Mám v tom guláš. Mohlo se zadařit?

hanculiiinka
18. lis 2020

Ahojda, prosim o konzultaci...
cyklus 28, ms5 dni a vzdy pravidelny jak hodinky pred i po porodu(2roky).

V zari jsem prodelala samovolny potrat a cyklus se uzavrel na 33 dni. Dalsi cyklus byl 31dni pak MS 30.10. jen 4 dny, 3.10. pohlavni styk a ted uz me od 14.10. Picha/pne v podbrisku, nekdy vic, nekdy mene ale stale. Nejsem si vubec jista kdy by probehla ovulace, citim ji jen z jednoho vajecniku, z druheho nikdy nevim. Cipek byl tvrdy, ted uz mekky a vysoko, hlen kluzky, tahly ale husty.

Na test bude jeste brzy ale mohlo se zadarit?

pajasala
18. lis 2020

Není to spíš ovulace?

hanculiiinka
autor
18. lis 2020

@pajasala to uz tva 5 dni, stale stejna bolest a pri ovulaci vzdy citim vajecniky, tohle je spis deloha... I vzhledem k tomu hlenu spis ovulace uz nekdy probehla...

hanculiiinka
autor
Autor odpověď smazal
hanculiiinka
autor
18. lis 2020
levandulka_fialova
18. lis 2020

@hanculiiinka Asi myslíš že styk 3.11. a od 14.11. bolest...? Vidím to taky spíše na ovulaci, je málo pravděpodobné, že by hned po MS byla ovulace, i když teoreticky ano. Pokud bys tedy otěhotněla ze styku 3.11., tak bys dnes měla určitě pozitivní test 😉.

hanculiiinka
autor
18. lis 2020

@levandulka_fialova ok dik, zkusim

hanculiiinka
autor
18. lis 2020

@levandulka_fialova ovulaci zase ale neodpovida hlen, ted je jakoze sucho... vim ze bylo mokro ale nevim proste presne kdy. Ja to popravde normalne nesleduju, jen ted asi i psychika po tom samovolnem a znervoznuje me ta bolest 😊 pak si neco prectu a clovek znejisti...

levandulka_fialova
18. lis 2020

@hanculiiinka Já mám třeba hlen 4-6 dní před ovu, jak kdy, a v den ovulace totálně sucho. Chápu, že se na to člověk potom víc soustředí.

hanculiiinka
autor
19. lis 2020

@levandulka_fialova pro test jsem se jeste nedostala, ale tlak v podbrisku stale trva, cipek teda tvrdy ale kratky a vysoko... do toho nadymani ze me to v noci vzbudilo bolesti, jake jsem mela krece a vecer jeste takova nevolnost 🤦🏼‍♀️ Nevim teda co se se mnou deje ale fakt hnus... ted jsme u babicky na vesnici tak to jeste musim vydrzet nez se nekam dostanu...

levandulka_fialova
19. lis 2020

@hanculiiinka Čípek krátký a vysoko je dobré znamení, měl by jít níž před MS, někomu až v průběhu. Tak držím pěsti.

hanculiiinka
autor
19. lis 2020

@levandulka_fialova bylo by to fajn 🙂 jeste k tomu ted odpoledne navaly a zavrať... tak snad 🙏🏻

wladimira
20. lis 2020

@hanculiiinka jako musím říct ze mám stejné příznaky až na ty prsa ale úplně stejný .. ještě se mi teda stalo ze včera jsem měla hroznou chuť na žampiony v plechovce a kokos 😂🤷🏻‍♀️ Ale nic dnes jsem zkoušela test a bílo sice mám 5dni do menstruace ale příznaky fakt divny ještě je možné ze si psychika hraje

hanculiiinka
autor
20. lis 2020

@wladimira ja mam test taky negativni a do MS 7 dni 🤦🏼‍♀️Je to divny... spis bych rekla ze nic no...

wladimira
20. lis 2020

@hanculiiinka tak 7dni je ještě dlouhá době možné to je