icon

Mám z těch čárek jen mžitky, nebo tam toho ducha vidím?

myskaq
11. zář 2013

Holky vidíte tam něco ?? Fotky jsou špatně otocene nejde mi to otočit :( to zelené ma byt na prave straně jen ať do nemyslíte ze test je udělaný spatne

luciebx
•
11. zář 2013

duchacek ti tam vykukuje. 😵 😵

myskaq
autor
•
11. zář 2013

@luciebx je mozne ze tak slabe kdyz mám 22 dni po oplodnění ? 🙂

petrasipkova1
•
11. zář 2013

já nějak nic nevidím ☹ ☹

terite
•
11. zář 2013

@myskaq Na fotkách je to vždycky vidět méně, než ve skutečnosti. Řiď se spíš tím, jak to vidíš okem.. Nějaký stín tam vidím, ale nejsem si úplně jistá.

berenika39
•
11. zář 2013

po ms hned nebývá ovulace. test můžeš zkusit o pár dní později....

myskaq
autor
•
11. zář 2013

@terite jasny no asi to teď nechám byt , za 6 dni bych mely dostat MS uvidíme co se bude dít 🙂

datela
•
11. zář 2013

Je tam 🙂

culianka
•
11. zář 2013

Řekla bych, že tam je 🙂 Zítra bude silnější a za pár dnů už pěkná dálnice...Myslím, že můžeme gratulovat 🙂

myskaq
autor
•
12. zář 2013

@datela
@culianka nechci se z toho moc těšit abych pak třeba nebyla zklamana 🙂 test jsem dělala dnes rano udělala se mi silnější čárka ale hned za tím rozdelovacim papírem:/ tak nvm jestli je platný ale obden udělám novy 🙂 každopádně děkuji 🙂

cathhy
•
29. zář 2013

Já tam teda malého ducha vidím🙂

milada2
•
29. zář 2013

@myskaq Testovala jsi znovu...?

myskaq
autor
•
1. říj 2013

@milada2 testovala ale pak jsem stejne dostala mrchu :/ sice nechapu proc se mi tam ukazovali dusici akorat ze ta mrcha prisla o 4 dny pozdeji a byla divna 2 dny krev a pak spineni :/ uz jsem pak netestovala beru to jako ze nic :/ pristi Tyden Jdu k doktorovi :/ uvidime :/ ale Tehotna asi nejsem 6 Tyden od tuleni a zadne priznaky :/

milada2
•
2. říj 2013

@myskaq To je mi lito ☹ To musi byt o nervy, kdyz cloveka navnadi dusik a pak nic... Preju, at tam je brzo dalnice! 😉

ined77
•
2. říj 2013

@myskaq ...třeba tě povzbudím, já to takhle měla u obou dětí, 2 dny ms a pak jen špinění 😉 .
zkusila bych test teď, já už tam měla dušíka pěkného 🙂 .

julie89
•
2. říj 2013

Pekny den, chtela bych si s nekym popovidat zda neni brzo snazit se o dite ve 24 letech? Dekuji vsem za odpoved

myskaq
autor
•
3. říj 2013

@milada2 - to jo uplne jsem myslela ze to tam je a pak nic 🙂 no snad to vyjde priste 🙂
@ined77 -jo to dekuji 🙂 urcite me to povzbudilo 🙂 Jen by bylo zajimave kdybych to mela stejne 🙂 uvidime co doktor rekne 🙂 dam urcite vedet 🙂 holky

ined77
•
3. říj 2013

@myskaq ..určitě napiš 😉 . držím palečky!! 😵

myskaq
autor
•
11. říj 2013

@ined77 tak jsem z tech carek mela asi vazne Jen mzitky 🙂 na Gynekologii nic nevideli.... :/ tak priste 🙂

ined77
•
11. říj 2013

@myskaq ..tak škoda, ale příště už to určitě vyjde 😉 . držím palce 🙂 !!