Mamatest. Dělá falešně pozitivní výsledky?
Ahojte holky mám dotaz: dělala jsem si včera a dnes Mamatest(ranní testování), co myslíte? Jen se ptám, že jiná značka co jsem si koupila je negativní( odpolední testování ) stále Mamatest dělá falešné duchy?

@trki Já bych řekla , že je pozitivní. Ale záleží zda bude silnější. A v ranní moči je hcg “silnější” než odpoledne.
Zadny falešný ale normálně pozitivni test! A proc? Protoze mamatest ma citlivost 10, ten z Rossmanu 25. Navic sis ho delala odpoledne. Takze hcg v moci malo. Jasne ,ze je z Rossmanu negativni. Udelej rano opet mamatest a uvidis opet pozitivní test.
Děkuji všem v pátek přišla MS, Hcg byli ve čtvrtek 0 tak že to je špatný test MAMATEST
@trki prdlajs spatny!! Slo o klasicke biochemicke těhotenství,coz me mrzí. Ale , test detekuje hcg a proto se zabarvi! Ty falesne pidi carky bez barvy se dělaj,jelikoz zensky nectou návody! Jasne je tam uvedené, ze test muze udělat ducha jiz celkem brzo po odectu casu pro vyhodnocovani. Jde o chemickou reakci rozkladu moci a ta muze byt fakt celkem rychle. Ale to neni znamka vadneho testu, falešného nebo ja nevím co. Test se vyhodnocuje do určité doby! Cca pet minut. Zalezi na testu. Uz za pul hodiny je vysledek neplatny u kazdeho testu. Jenze zadna zenska neprizna,ze vyhodnocuje za pul dne,vytahuje test z kose, namaci pet minut misto doporucene doby ...a pak se tu siri fama o falesnych testech. Zadny falešný neexistuje.
@trki Nevyhodnotili nahodou vysledej hcg jako negativni?? To ale neznamená,ze je tam 0. Nýbrž jen to,ze hladina je nižší nez hranice,od ktere berou vysledek jako pozitivni. Ta hranice muze byt dokonce v ruznych laborkach jina. Nekde 10, nekde 5.
Je zvlastni, ze hned odsoudis ten test,ktery ukazuje pozitivu. Proc by nemohl byt špatný ten co nic neukazal? Ta pravdepodobnost toho, ze neukaze pozitivu je totiž vetsi,nez ze ukaze neplatne pozitivni. A navic mi prijde dost zvláštní,proc delas dva testy stejne znacky ze stejne moci. A navic by si to rekla hned, protože tohle by ti prislo zvláštní rozhodne vic, nez odpoledni negativni test. 😉
@klpoiu Tohle jsem měla minulý měsíc ,opět mamatest , odběr opět 0, výsledek byl zapsán 0,předchozí byly třeba 2,5, 7 atd...
vzhledem k tomu kde pracuji musím ihned mimo pracoviště . Proto testuji a tento měsíc to bylo divne, úplně první vylezla druhá čárka a kontrolní trvala delší dobu(nejde vložit video) a hlavně ta čárka co má potvrdit pozitivní tehu test se nedobarvil do konce , acelkově je to divné. Odsoudila když mi 3 měsíce po sobě potvrzuje ducha a HCG 0 tak není moc důvěry hodný.
Zdravím vás holky,ale můžu říct že mama testy ukazují mi každy měsíc falešné pozitivní test a ostatní úplně negativní…. Tak se manžel naštval načůral do nádobky ponořil a udělal test a ejhle je těhotný 😄😄😄 a měl test ještě silnější než já 😄😄

@trki za mě je toto už čárka ?