icon

Mamatest negativní, jiný pozitivní

marinamm
23. črc 2015

Holky prosím o radu v den MS jsem si dělala mamatest, ukázal mi ducha, den na to byl negativní (byla to 10). Koupila jsem test jiné značky a další den zase testovala (tentokrát 25) a byl tam hezký duch. Ještě ten den jsem šla k dr. kontroloval čípek, na utz něco měřil. Řekl, že zatím nejde nic vidět, ale s největší pravděpodobností jsem těhotná, ať přijdu za týden a udělá mi kontrolní utz a vezme krev. Doma jsem si dělala další mamatesty a jsou negativní. Měla to některá? Já už mám doma 20-ti měsíční holčičku a když jsem jí čekala tak se taky ukázala až v 6.TT do té doby negativní testy a na utz nic.

První mamatest 10
Druhý 25

Mamatest negativní, jiný pozitivníMamatest negativní, jiný pozitivní
myskaol
23. črc 2015

mama test je na p*** 😀 zkus Pepino, já měla dálnici jak prase ve 4tt

marinamm
autor
23. črc 2015

A to koupim kde? U nás mají lékárny jenom tyhle dva.

myskaol
23. črc 2015

@marinamm já ho koupila v Globusu a vůbec je mají myslím jen v drogérkových oddělení supermarketu a stojí okolo 35 kč 😅

shine2015
23. črc 2015

@marinamm porid si digitální a budeš mít jasno hned. Nebo ráno zajdi na krev....já to nechapu, proč x testu za 50kc když stačí jeden digitální a mate jasno hned. Navíc bez hledání duchu 😉
Hodně štěstí a ať těhotná jsi pokud si to přejes 😉

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 je to větší vzrůšo 😀

shine2015
23. črc 2015

@myskaol tak to potom jo, to je jasná volba 😀 😀

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 ikdyž já za to utratila jen těch 35 kč, bo jak říkám ve 4tt dálnice do nebes 😀

marinamm
autor
23. črc 2015

No hlavně jestli mi pomalu roste HCG tak mi clear nemusí nic ukázat a 250kc v .... 😀

shine2015
23. črc 2015

@myskaol to gratuluji....já nejprve utracela ale pak jsem se zaklidovala, objednala dva digi a bylo po utrácení 🙂

myskaol
23. črc 2015

@shine2015 děkuji, já už to plknu 😀 termín za 16 dní 😀

shine2015
23. črc 2015

@marinamm mě ukázal 4dny před MS a 10testy nic.....podle mě je digi spolehlivý a všem vyšel v mém okoli i když má citlivost 25...a to jsem ho dělala odpoledne 🙂

marinamm
autor
23. črc 2015

No uvidíme, musím to vydržet do příštího úterý. Ale stejně budu curat na papírky 😀 možná prubnu i digi 😉
@shine2015

dmklarka
30. črc 2015

@marinamm Ahoj,mám úplně stejný problém,dělala jsem si včera a dnes ráno test Best 2 kde je citlivost 20a vyšly mi tam dušíci,dnešní byl víc vidět,a teď jsem zkusila Mamatest který má citlivost 10 a je tam prd.Tak jsem zvědavá jestli tam něco bude...A tobě se zadařilo? 🙂

gepe
30. črc 2015

Taky souhlas, pockat s digi po terminu ms a je jasno 🙂 take mi ukazal pred +, curaci jen velmi slabou.