Mamatest slabý duch?
Máte zkušenost s mamatestem, zda toto může být pravý duch nebo jen falešný stínek? Jsem teď asi 11-12dpo. Měl někdo takto pozdě ještě takto slaboučký náznak? Většinou jsem narazila již na jasné dálnice.

Na té horní fotce vidím jednu čárku, na té spodní fotce jsou vidět už 2 čárky
@jirikmaminka myslim ze je negativni...
Na tom negativu vidím slabého ducha
@katherine177 mockrat vam dekujo ja ho doma okem.vidim prave ale foto mi to nebralo
@ajleenka Na mamatestu jsem měla výrazněji viditelnou čárku až cca 14DPO. Protože jsem všude četla, že dělává falešné duchy, tak jsem při prvním náznaku ducha testovala současně i testy od Dr.Maxe a na nich byly vždy čárky i duchové výraznější. Takže doporučuju případně za dva dny testnout i testem jiné značky pro porovnání. Držím palce. 😉
Tak jenom info pro všechny, co by hledaly podobné. Druhý den byla čárka o maličko silnější, pořád tedy jenom náznak, ale vidět byla lépe. No a další den jsem začala krvácet. Zpoždění maximálně den. Takže slabé duchy nebrat, možná se něco dělo, ale neudrželo se.
@nuttelka33 Je to negativní test. Pozitivní je ve chvíli, kdy testovací čárka je stejně silná nebo silnější, než kontrolní.
@nuttelka33 je tam duch ,zkuste za pár dní znova
@nuttelka33 tak jak jste dopadla?

Něco málo vidět je ale zdá že je trošku do šeda ale to může být i fotkou. Dávám sem svoji 11dpo odpoledne dělaný, mě Teda vyšel vždy lépe odpoledne