Mamatest tt. Udělal vám některé falešně pozitivní?
Holky udělal vám některé falešné pozitivní mamatest? Ségra v cera zkoušela udělat dopoledne test 8dpo a vyšel ji takhle, čárka byla hezky růžová a dneska 9dpo ráno mamatest znovu a dr.max a nic.

@nikynikol25 já vidím na Maxovi rysku. Takže bych za dva dny zkusila znovu Mamatest
@nikynikol25 mela jsem na mamatestu podobného ducha a nic z toho (u mě naštěstí) nebylo 🙂
@mamulda027 má 4dny do ms a bere utrogestan,kdyby náhodou se povedlo nema vysazovat.
@nikynikol25 mamatest je 10 a dr.max by měl být 25,proto tam nic není
@amazonkajanik de max je taky 10. Jen ma mene barviva
@nikynikol25 každopádně ať to za ty dva dny znovu zkusí. On to může dělat bohužel i ten Utrogestan. Hlavní je aby čárka sílila teď
@michaelarousova fakt? Já měla za to,že se to tu kdysi řešilo a padlo,že má být 25. Že pepino má málo barviva. Já používala vždycky mamatest a pak takový ten s kapatkem,ale to si nepamatuji,co bylo za značku. 3dny do ms jsem měla už dost hezké čárky
@amazonkajanik jj je to 10 ale taky mi to ukazalo dele nez mamatest☺️ Pepino je uplne k nicemu😂 ja u prvniho taky mela uz carku slusnou ale u druheho ne☺️
@nikynikol25 Duch tam je na mamatestu 🙂 podle mě mamatesty jsou nejlepší, nikdy mi neukázaly falešný výsledek.
@nikynikol25 Ano, Dr. Max má méně barviva a Utrogestan určitě nemůže udělat falešného ducha 😉 (je to progesteron, ne HCG). Držím pěsti, ať sílí!
Mamatest ukáže dříve, než Max, má více barviva. Kamarádka na něm měla krasne silnou růžovou čárku a na Maxovi teprve nepatrneho ducha. Tak ať testuje jen Mamatestem a drzim palce, ať sílí✊🍀
@vladuska30 ano vidim
@terka80 to jsem ráda že nejsem jedina. Hlavně aby sílil.
@vladuska30 ano 👍
Holky děkuji snad bude sílít. V neděli zkusím další a budu doufat že ms opravdu nepřijde.
@klokanka31 bohužel mě několikrát ukázal falešně takovou to čárku a dokonce už jsem se tak naštvala, že jsem zkusila udělat 4 dny po ms a taky hezký duch. Už je vůbec nekupuji..
@ludmilka90
@mamulda027
@viki999
@klokanka31
@levandulka_fialova
@hannys_ holky tak vyšel ji teď takhle
@nikynikol25 sílí, ale lepší je testovat ob den
@ludmilka90 taky ji to říkám je to debil😃
@nikynikol25 jo 😁 je nedočkavá
@ludmilka90 no a moc
@nikynikol25 😂😂😂 všechny jsme debil 😂😂😂😂 8. i 9. DPO je prostě brzy na silnější čárku, u druhého to pochopí 😂 možná 😂 Držím pěsti.
@levandulka_fialova já teda ani u druhého jsem nebyla o nic lepší 10dpo duch a trstovalakazdej den až do 21dpo.Proste jsem taky magor.Ono když vysvitne naděje tak člověk neví kdy přestat.
Mě mamatest ukazuje každéj měsíc duchy, a docela slušný, takže já to používat nemůžu
@nikynikol25 ráno byl mama test negativní a odpoledne pozitivní? Mě se stalo něco podobného včera odpoledne mamatest slabá čarka a dnes ráno z první moči nic.
@monika3456 koukala jsem a měla tam slabou čárku i ráno,přinesla my testy ukázat.Tak měla i ráno pozitivní ale slabě
@ludmilka90
@mamulda027
@viki999
@amazonkajanik
@klokanka31
@levandulka_fialova
@hannys_
@vladuska30
@monika3456 holky tak dneska ségra 10dpo a čárka je krasne vidět
@nikynikol25 To vypadá dobře!

@nikynikol25 podle mě má max méně barviva než mamatest