icon

Mamatesty Dr.max. Málo barviva?

supermatka
29. dub 2021

Mám zkušenost jen s mamatesty, toto těhotenství testuji s dr.m první je 12dpo az do teď 14dpo. Co si myslíte vy co jste testovali dr.m? Omlouvám se že vás obtěžuji tímto dotazem ale vzhledem k okolnostem potřebuji trochu jistoty. Práce pečovatelky pro seniory a očkování proti žloutence ❤️. Mám tu pár žen co mají pro mě pochopení tak snad opět posoudí 🤩. Děkuji dámy že tu jste ❤️

Mamatesty Dr.max. Málo barviva?
aselluska
29. dub 2021

@supermatka taky jsem měla po třech dnech takové čárky a pak to najednou dost poskočilo. Ale jistější bude odběr HCG, aby se vyloučilo mimoděložní.

nikynikol25
1. kvě 2021

@supermatka za me jsou lepší ty mamatesty a dr.max ukazal mnohem později a slabší carku než mamatest tady mam příklad mich dr.max 14dpo a pak 16dpo.A mamatest uz pěkné čárky a ted jsem uz 22+2

nikynikol25
1. kvě 2021

@supermatka a tady mamatesty,je v tom velký rozdíl

supermatka
autor
1. kvě 2021

@nikynikol25 děkuji za příklad 😊. U mě teď 16dpo dr. Max

supermatka
autor
1. kvě 2021

@nikynikol25 a 14dpo odpoledne včera 15dpo mamatest

bassetlady
1. kvě 2021

Není jednodušší si skočit na krev?

supermatka
autor
1. kvě 2021

@bassetlady u mě časově ne 😊. A stejně mi to nic neřekne, pouze ano je tam hcg a to je vše

petula.bir
1. kvě 2021

Ahoj, dr.max má určitě méně barviva - tady jsou moje testy 🙂

supermatka
autor
1. kvě 2021

@petula.bir to je síla Teda 😄. Opravdu max zrovna je spíš na duchy

supermatka
autor
2. kvě 2021

@petula.bir mě nějak nesili ani mamatest 😒. 5dni zpoždění a čárka stejna jako v pátek

petula.bir
2. kvě 2021

@supermatka
Mě taky nesísil, koupila jsem si digitální Clearblue byla jsem myslím 14-16DPO a ukázalo mi to 2-3 🙂
Pak jsem už testy nedělala a čekala na kontrolu na gyndě ✊🏻😁

supermatka
autor
2. kvě 2021

@petula.bir jeee gratuluji. ❤️ Mě testy došli a další nekupuju 😂

nikynikol25
2. kvě 2021

@supermatka ja si myslim ze testy jsou moc hezké a na kolik si do tak vypadají dobre

supermatka
autor
3. kvě 2021

@nikynikol25 děkuji moc. Dnes u dr. 5+4tt není vidět nic krom zvýšené sliznice. Odebrala krev výsledky až ve středu a mám počítat s nejhorším. Je pravda že včera jsem neměla žádnou dálnici. Už netestuju a uvidím. Bojím se a nevidím to růžově

nikynikol25
4. kvě 2021

@supermatka mo moc držím palečky vím co to je,my se o první snazily 7 let a nedařilo se,až když jsem se na to všechno uplne vykašlala a brala jen prášky co my dala doktorka a rekla si uz bud a nebo a vyšlo to,ale také to bylo o nervy,malem jsme o malého přišly.Budu držím moc palečky a dej vědět jak si dopadla 🤞🍀

supermatka
autor
4. kvě 2021

@nikynikol25 ahoj moc děkuji, určitě dám vědět. Tobě gratuluji. Já věřím že to u nás také dobře dopadne ❤️