icon

Máte obavy z mimoděložního těhotenství? Diskuze a rady

ruze32
3. kvě 2024

Ahoj holky,
mám cca 9 dnů opožděnou klasickou menstruaci ale místo toho pouze hnědě špiním. Dnes před testem jsem si zašla prvně na gynekologii kde na UZ nic nevidel a jen mi rekl ze je mozne ze to brzy dostanu. Ale uz je to opravdu 9 dní a stále nic. Zkusila jsem si jeste dnes test a vyšel takto. V termínu ms jsem si ho delala taky a byl jeste negativní. Co myslíte? Mam se bat mimodelozniho kdyz nic na UZ nevidel? 😔😔

Máte obavy z mimoděložního těhotenství? Diskuze a rady
jaja01k
3. kvě 2024

@ruze32 Testy jsou pozitivní. těhotenství se v začátcích na ultrazvuku nemusí dát poznat, proto se obvykle na první ultrazvuk chodí až později. Myslím si, že to není důvod k obavám z mimoděložního. Zkus další test za pár dní, jestli bude čárka sílit.

rwk
3. kvě 2024

@ruze32 Ahoj😉
Gratuluji k pozitivním testům🍀🥰
Špinění je v začátku normální.
Zašla bych si být tebou na krev hned v pondělí a ve stredu případně na kontrolní odběr.
Pokud bude hcg v krvi, ve středu bys měla vidět progres, ale to vlastně i na testech z moci.
Máš ještě nějaký termin prohlidky u lékaře?
Na UTZ je něco vidět až od min. 1000 jednotek Hcg.
Přeji hodně štěstí 🍀❤️

ruze32
autor
4. kvě 2024

@rwk Ahoj, moc dekuji za nazor!❤️ Pan doktor mi rekl ze pokud ms stale neprijde tak at v pondeli prijdu na vyvolavačku ale prave krev mi zatim neodebiral na hcg protoze si myslel ze to dostanu. Ale ted kdyz koukam na ten test, tak doufam a verim ze uz neprijde jen to spineni aby uz prestalo😔

lennyb87
7. kvě 2024

Damy ja potrebuji poradit 5 den opoždění ms

ruze32
autor
7. kvě 2024

@lennyb87 Vypádá to nadějně, klidně zkus digital koupit a pošli 👍 Já bohužel krvácím, takže nic :(

nat
7. kvě 2024

@ruze32 No me to prijde teda na 9 dnu zpozdeni hodne slaby test spise bych to videla i dle stejnych carek na testu na biochemicke...

ruze32
autor
7. kvě 2024

@nat Já vím, bylo to asi biochemické, už jsem to bohužel dostala, takže jedeme nový měsíc :D koupila jsem si i nějaké bylinky a kapu si tinkturu drmek.. 🙂 chlap zatím na mimčo nechvátá, ale už je to 2 roky a stále nám to nejde... tak už se bojím..

nat
7. kvě 2024

@ruze32 TAk to mne mrzi 😔 TAk zkuste tento mesic,rika se,ze je to dobre pohnojene a mela jsem to tak take,prodelala jsem biochemicke a hned dalsi mesic se zadarilo,tak drzim pesti 👶

ruze32
autor
7. kvě 2024

@lennyb87 Tak co jak to s tebou vypadá?🙂 Zkusila si ten digital?

lennyb87
9. kvě 2024

Ještě ne nechávám to na pátek tak zitra pridam foto a info holky

lennyb87
10. kvě 2024

Tak ženy

rwk
10. kvě 2024

@lennyb87 Ale dnes je pátek a slíbila jsi digital🙏😉
Moc gratuluji ke kraaaasne druhé čáře😍

ruze32
autor