Máte zkušenost s poklesem teploty v grafu Fertility Friend?
Máte některá s tímto grafem zkušenosti? Trochu mě zaráží ten pokles teploty? 😔 a test dnes opět pozitivni🤷🏼♀️

@fany122e ja uz jsem z toho blázen fakt 😂
nesmí klesnout pod čáru, já už bych se dál nestresovala měřením, pokud máš // na testu a počkala do kontroly u doktory. po zjištění // už je to stejně buď a nebo a žádný testování ani nic jiného ti tak úplně neřekne, jestli je to ok nebo není, ani sílící čárka nebo stoupající teplota, za mě v tuhle chvíli už je tohle sledování a měření nebo testování akorát zbytečný stres. držím palce 🍀
@bejuna29 asi mas pravdu.. ještě jsem z toho vlastně neměla ani pořádně radost, díky tomuhle hlídání a kontrolovani 🙈 takže už na to prdim a dej se vůle boží 🤭😇
Nerob si z toho ťažkú hlavu. Tiež som mala po poz.teste nižšie teploty ako predtým. Radšej som prestala merať,aby som sa nestresovala a urobila som každý druhý deň test či čiarka silnie. Syn už bude mať dva roky. Gratulujem a držím prsty ✊ ☘️
Pri ovulaci vyskoci teplota a pri nidaci poklesne a pri zachyceni embrya se spusti kolotoc a teplota opet stoupne nahoru . 👏👏👏 🤞 🤞🤞
@andreacantu no akorát nadační pokles (pokud je, není to pravidlo) vypadá jinak nez tenhle graf 😉
@nina004 děkuji 🍀🍀 dneska jsem se na měření a testování vypadla. Uvidíme na kontrole za 2 týdny 😊

pokud nespadne pod tu caru, tak je vse ok… gratuluji 😊