Máte zkušenosti s testem Sluníčko z drogerie Teta?
Dobrý den ,dnes jsem 28DC a MS mi chodí kolem 31 DC ,ovulaci mám vždy později .
Test sluníčko z drogerie teta .Máte zkušenosti ? Děkuji ❤️ dělaný teď večer

Krásný ☘️☘️💕
@lencaa11 ❤️
Super moc gratuluji a ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀
@ivetka7686 děkuji ❤️ dělala sis už dneska po práci test? 🍀
Dělala a vidím tam slaboulinkou čárku tak zkusím zítra ráno z ranní moči ☺️
@ivetka7686 ahojky ,tak jak dopadl dnešní ranní test ?☺️
@havajanka gratuluji moc moc ❤️🍀🍀
Ještě to zdaleka nic neznamená nejhorší je to čekání na UZ,chodím akorát na noční a pracuji jako zdravotní sestra na ARU tak snad vše dopadne dobře a Mimi se udrží a bude zdravé,nic víc si nepřeji a vám tu všem ostatním ať brzy najdete taky svoji druhou vysněnou čárku ,hlavní je to nevzdávat 👍🙏🙏
@havajanka kdy se chystáš na UTZ ? Když to lékař potvrdi UTZ ,půjdeš na nemocenskou ? držím moc palce ať se krásně drží a dopadne vše dobře ❤️🍀🍀🍀
Budu teprve volat na gynekologii volat příští týden a uvidím.kdy mě objedná a ano,když by to vyšlo tak na ARU zůstat nemůžu,takže nejspíš neschopenka,děkuji moc já se taky modlim aby to vyšlo....
@ivetka7686 je tam krásný ☘️☘️👏
@lencaa11 po víkendu udělám další ☺️v srpnu jsem prodělala samovolný potrat v 7tt takže se ještě moc neraduju ☺️❤️
@lencaa11 tak jsem udělala digitální jsem to nevydržela a je negativní 😔
@ivetka7686 no řekla bych že je možná ještě brzo je to 25 asi bych radši vyzkoušela ještě klasicky TT a uvidíte ☘️☘️
@lencaa11 klidně tykej pokud nevadí ☺️jj počkám aspoň týden pokud to teda vydržím 🤣
@ivetka7686 to chápu klidně testuj podle svého pocitu kdykoliv to je jasný klasicky TT 10 bude ok...držím palce ☘️💜
Ahoj holky,tak dnes jsem byla na kontrole a vše vypadá dobře ♥️ krásně bije,děloha a obal v pořádku a plůdek roste jak má 🙂 termín porodu mám vypočítaný na 1.11.

@havajanka velká gratulace ☘️☘️