Měl někdo 10 dpo hcg 52 a bylo těhotenství v pořádku?
Mel nekdo 10dpo hcg 52? Bylo nakonec tehotenstvi v poradku? Nebo se mam bat? Cyklus mivam 26 dni, ovulaci 13-14 dc.
@rebekabebe dekuju uklidnila si me
Mam strach protoze na další kontrolu jdu v patek a zatim nemam potvrzeni o tehu a v praci delam na rizikovem pracovisti (hluk, prach, tezke veci) taham tezke veci 8-25kg celou smenu, cely den na nohou. Navic podezreni na Leidenskou mutaci, vysledky cekam 13.5.,fakt se bojim. Loni jsem potratila 8/2020 v 7+3.
Sef rekl ze musim vydrzet nez budu mit potvrzeni
@mizumys to chápu já mám taky ryziko ve těhotenství kvůli chromozonalni vadě no naštěstí už jsem 33+4 takže to nejhorší mám za sebou a co si zatím nechat napsat PN?
@rebekabebe nemůžu se dovolat obvodacce a bojim se ze mi rekne ze mi neda neschopenku, co potom? Na gynde rekli at vydrzim.
@mizumys no záleží jakou máš obvodacku jestli víš že ti tu neschopenku nedá tak se vymluvit na něco jiného není to úplně etické ale co sociální a zdravotní ti ztrhavaji z platu tak co řešit 🤷♀️
Taky jsem v lednu měla podobný HCG a byla jsem nějak 10 dpo..a teď jsem už 18+0 ☺️
A snad ti s neschopenkou nějak vyhoví, mě ji dali hned i když tehu nebylo ještě úplně jasný..taky kvůli povolání..měla jsem ji od obvodaka a pak si ji gyneklog prevzal
@rebekabebe ale neprijde mi ze carky nejak sili
@mizumys musíš koukat na čárky ob den HCG ti v těle roste ob den takže každý den testovat nemusíš 😊
@mizumys silnie nestresuj
@rebekabebe tak me nechala doma, ale jen protoze mam zelenou rymu a pry je to na antibiotika
@katka22688 diky uz budu klidnější min tyden budu na neschopence. Takze no stress
@mizumys super nestresovat se a odpočívat 😊
Dnes krvacim tak je to asi jasny😢😭

@mizumys tak máš krásné HCG na 10 DPO 😊