icon

Měly jste pozitivní test až 8 dní od meškání MS?

lassii
14. led 2017

Holky,potrebuju poradit. Dneska mam 39.DC a ms nikde.Tt je neg.Nikdy se mi nestalo,ze by ms tak meškala.Co mam dělat?Stalo se to některe?Že jste mely poz tt až pozdeji?Treba po 8.dni meškání?Diky za odpovědi 😉

pet359
14. led 2017

Ne, ale stalo se mi, ze jsem 25 dnu cekala na MS....a to jsem ji mela vzdy pravidelnou jako hodinky...

absintka19
14. led 2017

@lassii zmena v cyklu MS i kdyz jste ji mela vzdy pravidelnou se z casu na cas takto posune-z bio.hlediska je hromada faktoru ktere ji ovlivni. Muzete jeste pockat s dalsim testem par dni, a pokud bude neg.zajdete si ke gyn.na vyvolavacku a zaroven to muzete spojit s konzultaci/vysetrenim.

lassii
autor
14. led 2017

@pet359 a pak jsi stejně otěhotněla?Prostě se ti jen prodlouzil cyklus a pak zase oky?

lassii
autor
14. led 2017

@absintka19 chci zkusit pockat aspon 14 dni ať jsem si jistá.A kdyz nebude tt poz.jdu k dr na vysetreni se vsim vsudy.

kachenkaa
14. led 2017

Já třeba měla na testu ducha a to až po 7 dnech zpoždění 😉

lassii
autor
14. led 2017

@kachenkaa tak ti je skvělá zpráva.Já furt doufám,že se // ukážou.Ovu byla pozdeji nez normálně,takze neztracim nadeji🙏

kachenkaa
14. led 2017

@lassii držím palce! 😉 a kamarádka dokonce při třetím dítku neměla pozitivní test vůbec a byla těhotná 😀 šla si nechat píchnout vyvolavacku a ejhle bylo tam mimino 😂

lassii
autor
14. led 2017

@kachenkaa kež bych měla takové šťěstí...jak jsem se radovala ze mi vynechala ms,teď jsem cela nervozni co se deje😒

jade85
14. led 2017

Stalo se mi to dvakrat - jednou to byla cysta na vajecniku a podruhe tehotenstvi. Slabou druhou carku jsem mela asi az po 8 dnech zpozdeni 🙂

lassii
autor
14. led 2017

@jade85 děkuju za reakci.Jediny priznak ktery jsem ted vypozorovala je průjem a pálení žáhy...ale to muze byt kdeco :-/

pet359
15. led 2017

@lassii pak jsem dostala tu MS a pak znovu zpozdeni...nechala jsem to byt a asi po 10 dnech jsem zkusila TT s tim, ze tam stejne nic nebude...a ono bylo 🙂