Měly jste tabletku Escapelle a přesto jste otěhotněly?

sailah
15. dub 2014

Zdravím zajímalo by mě kolik je tu maminek/žen co měly tabletku escapelle a přesto jsou/byly těhotné. Do kolika hodin po "nehodě" jste si ji vzaly a kdy jste přišly na //. Víte proč Escapelle selhala? Díky za info ;)

pampeklec
21. črc 2014

@sailah Nevím, jestli je ti to ještě k něčemu dobré, ale já jsem jedna z těch co hledáš 🙂 Sice mi ani doktorka na gynekologii nevěří, že je to možné, ale jsem si 100% jistá. Milovali jsme se jen ten jeden den (víc než týden před ani cca týden po ne), shodou okolností to byl podle zpětného výpočtu (měla jsem dost pravidelný cyklus) zrovna úplně nejplodnější den cyklu 🙂 A tabletku jsem si vzala cca 8 hodin po. Byla jsem ale přesvědčená, že zabrala, takže jsem všechny divnosti připisovala vedlejším účinkům a test jsem si dělala až necelý týden po vynechání menstruace (cca 3 týdny po užití Escapelle). No každopádně mám termín v prosinci a děsně se těším na to mrně, který tak moc chtělo na svět 🙂

sailah
autor
3. srp 2014

Gratuluji....🙂 mě přeci jen tabletka zabrala.... dnes mohu říct bohužel... :-/

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru