Menstruace či špinění po nové antikoncepci (Mercilon)
Zdravim, chtela bych poradit. Zacala jsem uzivat novou antikoncepci Mercilon, ale tyden pred vysazenim druheho platicka jsem zacala lehce spinit a dnes uz je to treti den pauzy a porad pouze lehce spinim, prvni menstruaci pri uzivani teto antikoncepce jsem dostala 2 dny po vysazeni a byla slaba pouze 4 dny a ted cekam a stale nic. V tom prvnim platicku jsem zapomnela na jednu pilulku ve tretim tydnu a zrovna ten den jsem mela sex kdy do me pritel ejakuloval, ale menstruaci jsem dostala a prasek si vzala hned co jsem si vzpomnela dalsi rano. Tohle platicko co mam za sebou ted jsem dobrala v poradku bez zapominani. Tehotenstvi jen pres moji mrtvolu :( myslite ze by to mohla byt pouze pricina nove antikoncepce?
@janaelia no já právě nerozeznám, jestli menstruuji nebo jen špiním :/ celý ten minulý týden jsem špinila, to vím jistě, ale včera třeba jsem měla plný tampon čerstvé krve, ale po výměně zase nic, tak už si nevím rady 🤷🏼♀️ Na gyndu se mi nechce lézt kvůli každé blbosti co si vsugeruji 😀
@zuzulinda16 To se může stát že budeš jen špinit ze začátku. Ještě mě napadlo, vynechala jsi u prvního plata? Myslím mezi prvním s druhým?
@janaelia vynechala jsem v úplně prvním blistru tak jednu tabletku ve 3 týdnu.
Teprve včera jsem přestala špinit, ale stále nedokážu říct, jestli jsem menstruovala. Ve středu už zase začínám brát po pauze.
@zuzulinda16 No ono asi bude trvat nez se to srovna, to asi nepujde jen tak jednoznacne rict, asi bych se zasla poradit s lekarem, ten bude vedet vice a poradi ti jak jsi na tom. Zasla bych si k nemu.
@janaelia Tak od středy beru prášky, asi v neděli než jsem začala brát špinění ustalo konečně po dvou týdnech🤦🏼♀️ Než si půjdu pro recept na další platíčka, tak se s doktorkou poradím určitě. Posledních pár dní mě pobolívá hlava, kručí mi v břiše a obtěžuje mě plynatost, tak já už fakt nevim 🤦🏼♀️
Čárka je krasně vidět..a důležité je..že už menzes mešká....gratuluji
@vendelinka08 asi sis spletla diskuzi
@zuzulinda16 jojo..preskocilo mi to...😆
@zuzulinda16 Jo tak bolest hlavy může s antikoncepcí souviset, to se s ní poraď a třeba ti dá jinou. Nemusí ti sednout a můžeš vyzkoušet třeba jinou. Mě u ní nikdy nic nebolelo, tak nevím no. Tak to je fajn, že krvácení ustalo. Jo jak půjdeš pro další, tak se určitě poraď a řekni jí, že tě bolí ta hlava a ten žaludek, třeba budeš potřebovat jinou, co ti bude více vyhovovat. 🙂

@zuzulinda16 Tuto antikoncepci jsem brala a ze začátku se to tak může stát, pokud sis zapomenutou pilulku vzala společně s druhou hned druhý den, tak si myslím, že by to mělo být v pohodě a těhotenství to podle mě nebude, ale pokud pochybuješ tak si udělej případně test. Jinak já jsem ze začátku užívání taky jen lehce špinila a ms trvala tak 4 dny a pak nic.