Menstruace na začátku těhu
Dobrý den chci se zeptat ovulaci sem měla 22 a 23,24 sme se pokoušeli o mimi normálně sem začla 5 večer špinit a dva dny sem to normálně měla ale v sobotu celou nic a dnes taky ne jakoby to přestalo můžu být těhotná ? Děkuji za odpovědi
@sudylichozrout bydlím na vesnici a nemám se teď jak dostat do lékárny tak se omlouvám že sem se zeptala a ano snažíme se o mimi proto se ptám .. zítra si test koupím a omlouvám se jestli vadila moje otázka ..
@kristynapokorna nevadila, ale neni na ni odpoved. My to vedet nemuzeme. Test je jednoznacny.
Tak sem se asi špatně zeptala já to myslela tak jako jestli se to nějaký stalo nebo tak já mám syna 3 roky a u něj mi to normálně vynechalo menstruaci ale teď sem to jakoby dva dny měla a teď dva dny už nic tak proto se ptám ..
@kristynapokorna a já ti znovu říkám, že i kdyby se to nějaké holce tady stalo, tak to o ničem nevypovídá. Každá jsme jiná a každé tělo funguje jinak. Co může být u jedné těhotenství, může být u druhé hormonální nerovnováha, nebo jiný problém. Zítra si kup těhotenský test a budeš mít jasno.
@sudylichozrout dobře děkuji ..

@kristynapokorna proc si neudelas tehotensky test? Myslis, ze tady mame kristalove koule, nebo vestime z kavove sedliny? Ano, pokud se nechranite, muzes byt tehotna.
Ach jo, ja z techto dotazu fakt nemuzu...