icon

Můžu být těhu?

kristynapokorna
21. led 2020

Dobrý den chci se zeptat tenhle měsíc sem začla nějak špinit už 15DC ale ms sem měla minuly měsíc o 10 dnů později je tu šance že při tom špinění sem mohla otěhotnět nevim jak to teď brát protože sem jen měla slabou krev na vložce a při utření jinak to mám vždy dva dny silný a pak slabší a teď to trvalo s pauzami asi 9 dnů přišlo mi to divný a taky bez bolestí nebolelo mě břicho ani prsa jako vždyť prostě to bylo jiný ale stalo se mi to poprvé takže nevim.. děkuji za odpovědi

lenka_tom
•
21. led 2020

@kristynapokorna to spíš vypadá na nedostatek progesteronu. Nechala bych si udělat hormonální profil.

kristynapokorna
autor
•
21. led 2020

@lenka_tom děkuji za odpověď

inko45789
•
3. únor 2020

Dobrý den, s přítelem jsme měli již 2x přerušovaný nechráněny sex. Vytáhl ho a musel ještě dohonit. Je možné, že jsem těhotná? Den po styku jsem dostala menstruaci v normálu. Je možné být těhotná? Kdybych byla těhotná. Je tu možnost navštívit lékaře tak, aby to nevěděli rodiče? Není mi 15 let a doma toto rozhodně říci nemůžu pokud bych byla. Lze potrat i bez vědomí rodičů?

lilian2111
•
3. únor 2020

@inko45789 Ne. MSjsi dostala v termínu, navíc sex v neplodných dnech. Dřív než sex bych si přečetla něco o tom jak ženský tělo vůbec funguje 🤦🏻‍♀️

inko45789
•
3. únor 2020

@lilian2111 četla jsem hodně. Jen jde o to, že druhý sex jsme měli včera a to je týden po MS. A sex byl přerušený s tím, že přítel musel dohonit. Jde otěhotnět? Popřípadne navštívit lékaře a podstoupit zákrok bez vědomí rodičů?

nicol22
•
3. únor 2020

@inko45789 ano, jde otěhotnět a ne, nemůžeš to podstoupit bez vědomí rodičů, když ti ještě nebylo ani 15. Když jsi dost chytrá na to mít ve svém věku sex, měla bys být i dost chytrá na to, sehnat si ochranu.

lilian2111
•
3. únor 2020

@inko45789 bez vědomí rodičů určitě ne. A jestli jsi nebo ne zjistíš až za dva týdny. Zajistí si nějakou ochranu, pokud je nutné už mít sex.

valerienatalie7
•
6. únor 2020

Ahoj holky chtěla bych se zeptat moje poslední ms byla 23.1.2020. trvala 6dnu
Od 1.2.2020. se snažíme o mimco a plodné dny mám od 3.2.2020.do 8.2.2020. je možné že bych otěhotněla? Dekuji

barca98
•
16. únor 2020

@valerienatalie7 možné to je ale nikdo ti to nezaruci