Menstruace nebo uhnizďování?
Ahoj holky,nikde jsem nenašla odpověď na mou otázku,proto zakladam novou diskuzi. S pritelem se snazime o mimi. Jsem 25DC,ovulace prověhla 13DC (cyklus mam 26 dni) spali jsme spolu skoro kazdy den.. 22DC(9dni od ovulace) jsem zacala mit strasne bolesti bricha,az krece a prisla Ms(ktera ma prijit az 26dc-tedy dostala jsem to 5 dnipred ocekavanou) zezacatku to bylo slabe svetle ruzove,odpoledne se to rozjelo svetle cervena krev +hnede spineni.-nebyla to klasicka ms,vypada jinak..toto trvalo dva dny,a dalsi dva dny uz jen hnede spineni spinim jeste ted.. jine zmeny na sobe nepozoruji,krome te bolesti briska a bolesti zad..ma otazka zni zda jde o predcasnou ms nebo uhnizdovani? Nechci byt zklamana,ale chci slyset nazory,jestli nekdo take prozil toto krvaceni pri uhnizdovani a objevil pak dve carecky na testu,nebo pri uhnizdovani opravdu nastava jen hnede spineni a probihal potrtat...v utery to mam dostat a pokud nedostanu nevim,jestli ma cenu delat test..at nejsem zklamana..tisickrat vam dekuju za odpovedi,zkusenosti a nazory..nechci pusobit jako poblaznena,jen me to vydesilo ms mam vzdy pravidelnou bez jakehokoliv drivejsiho spineni ...v pondeli jsem byla u p.gynekolozky a ta mi rekla ze sliznice je krasne narostla a pokud se neco uhnizduje,uhnizduje se "mu" dobre..a pak dva dny od jeji navstevy nastaly tyto "problemy"
@misulinka44 může být uhnizdovaní i 5DPO ? já 5DPO hnědě špinila po sexu.. nikdy před tím se mi to nestalo. Díky za odpověd.
@lory303 no je to dost brzo,spise byva růžové spineni.. ale ano mozne to je.. spis bych se ale priklanela k tomu,ze to bylo spis spineni po sexu... prokrveny cipek atd... kazdopadne uvidis za par dni;)
@misulinka44 aha, takže spise ruzove spineni jo? tak to jsem bez nadeje ☹ já spinila hnede jeste jeden den po sexu, ale jen trosku... ale asi to bude fakt tim prokrvenim. ach jo.
@lory303 dokud neprijde ms je nadeje vzdycky... neves hlavu,drzim palce🙂 at ms nedojde
@misulinka44 děkuji 🙂
Tak prisla mrcha v cele sve krase,tak jsem teda sla do lekarny pro kyselinu listovou,zinek,vitamin e a ovulacni testy :D nasazuji vsechny zbrane :D
Ja stale nic,uz 5den zpozdeni, testy byly prvni a druhy den zpozdeni negativni,od te doby jsem dalsi nedelala...nevim,zda to spineni co jsem mela mam brat jako ms,nebo ne...zitra si udelam test a v pondeli cinknu dr.
Me se dneska pridala bolest podbrisku, zitra by mela MS prijit ale doufam ze neprijde 🙂 jinak mam uz asi tyden vytok jako jsem mela u syna cele tehotenstvi. a v utery nebo stredu udelam test 🙂
Ahoj holky, prosím je tu někdo kdo by mi poradil? Cca půl roku se snažíme s přítelem o mimi. Zatím nic. Měla jsem neprav. menstruaci, tak jsem chodila ke svojí Gynekoložce aby mi píchla injekci na vyvolání, to bylo 21.12, a pak jsem to dostala 26. a končila 31.12. no a zároveň mi napsala Duphaston, abych měla menses pravidelnou + je to prý i na podporu k těhu. Brala jsem jak jsem měla, 11-25 den cyklu. A teď měsíc LEDEN a já jsem to dostala 26.1. ale neustále mě bolí prsa což nikdy nebylo, hlavně večer, když spím a otáčím se nebo vstávám, nehorázná bolest. Také záda hodně a celkově pod bříškem ( vím, může to být častá reakce při menses, ale ty PRSA ) Zatím jsem test nedělala, asi to nic nebude. Ale chtěla jsem se zeptat, jestli to takhle neměl někdo z Vás. Moc bych si to přála 🙂 Snad se někdy na mě usměje štěstí 🙂 🙂
A zapomněla jsem napsat, chodím teda hooodně krát na záchod na malou. Skoro každou půl hodinu, což jsem taky teda nikdy neměla.
@heduskak Ahoj,já se k vám přidám 🙂 Mám to stejně co popisujete,zítra to mám dostat,dnes od rána trochu špinění,jednou trocha čerste krve,jinak hnědá a růžová. Tlaky v podbřišku jak před MS. Ráno jsem si dělala test,měla bych být dnes 14 DPO a byl tam duch,ale až po limitu. A taky teda chodím nějak často na malou a mám taky hodně výtoku už přes týden... Tak jsem zvědavá 🙂
@ndolakova no.pozotivni neni,ale ty mas dostat menzes ne??? Nebyl pouzit k detekci ovulace,ale tehotenstvi? Pokud to druhe,vypada to slibne,rano zkus tehu test🙂
No ms mi meska uz presne tyden, a vcera jsem delala tehu test a byl negativni,tudiz jsem zhodnotila,ze tamto byla slaba ms a jedu novy cyklus..tudiz ty ovu testy jsou 11 a 12DC a vysly takto...proto se ptam...

@misulinka44 Moc dekuji,ja tady byla tak zmatena ze vsech tech dotazu a odpovedi,uvidime jak to bude. Pekny den preji 🙂