Menstruace - neg. test. Přesto těhotná?
zdravim.
mám trochu cudnu otazku ale nedá mi to.
prvý červnový týden sem mala nechranený styk (pravdepodobne v čase ovulace)
další 2 menstruace prišli v normálnem čase a relatívne také jako vždy - medzi 1 a 2 sem si urobila prvý test - negatívny, po druhej další test negatívny - znepokojovali ma extremne citlivé a nafukle prsa a brucho..... pred týdnem prišla 3 menstruace ale trvala len 4 dni (obvykle tak 6-7) a bola neobvykle slabá - to sa mi ešte nestalo ale prsa ma po ni prestali bolet a trochu sa zmenšili ale brucho mám stale nafuknute a bolí ma žaludek .... ráno som si pre istotu robila 3 test (iná značka) a stále jasne negatívny. Je možné že by sem aj napriek tomuto mohla byt tehotna ? (bol by to 12tt cca) díky za nazory
Ne není to možné, pokud by si těhotná byla ze styku který píšeš test by byl 100% pozitivní..
Tělo není stroj, je možné mít výkyvy jak v síle MS, délce MŠ, bolesti prsou atd..
Nechraneny ze to alo do vnitr ci ven? Protoze pokud ven muzu te ujistit ze kombinace faktu ze to slo ven plus 3 negativnich testu a 3 menstruaci je tak z 99,999999% jasna
@baraskaska no to ani nevím, spíš ven. jen byli asi 4 po sobe behem noci... mesíce predtím ani odvtedy už nic. bylo to z opilosti s kamošem který se nedávno odstehoval do zahranicí ... takže o prípadne tehotenství aktuálne fakt nestojím. jen tá menstruace a neg. testy me trochu uklidnili, no tá poslední a bolesti bricha me dost matou, protože ted už by s potenciálnim tehotenstvím nic nešlo udelat.
Ne, těhotná opravdu nejsi... Asi tak na jeden milion procent 👍
Ne, není :D
Ne nejsi těhotná asi ti to hodně hlodá v hlavě tak se objednej na gynekologii a budeš mít klid
@sicaaa jako u nechranenyho je ta moznost vzdy. Ale pokud mas stale negativni testy a mas menstuaci je to vylouceny. V tuhle chvili vy jsi test mela uz takovy dalnice ze bys to rozhodne neprehledla.
Mám podobný problém, posledný nechránený styk (chránený len antikoncepciou) bol 16.7. 3.8 mi prišlo krvácanie z vysadenia. Následne 6.8 ale to už bol chránený aj kondómom. 28.8 mi prišlo krvácanie z vysadenia a potom aj túto nedeľu a dnes už mi už končí. Od obidvoch stykov ubehlo už dosť času a ja som si urobila nespočet testov a všetky bolí negatívne. Sú moje obavy zbytočne? Ku gynekologičke sa zatiaľ nechystám keďže nemám dôvod. Nemám príznaky ani nič podobné

Podle mě těhotná nejsi.
Pokud chceš mít 100% jistotu, objednej se k lékaři nebo si dojdi jako samoplátce na krev. Za mě je minimální pravděpodobnost aby si byla 3 měsíce těhotná a ani jeden test ti to neukázal.