Menstruace po ovulaci - možné těhotenství?

teligo
15. dub 2017

Ahoj holky, první měsíc se snažíme s manželem o miminko. Cykly jsem měla vždy nepravidelné 26-45 dnů apod.
21. DC jsem měla (dle příznaků - testy mi nevychází) ovulaci a hned druhý den mi začala slabá menstruace. Nejsem na to zvyklá. Myslíte, že by bylo možné otěhotnět? Nikdy předtím jsem Ovu nesledovala a menstruaci dříve a slabou také neměla.
Je možné, že bych měla ovulaci jindy a byla těhotná? Děkuji 🙂

misulinka44
15. dub 2017

Mohlo to být krvácení při ovulaci...Někdo to tak mívá...Nebo mohlo být krvácení při zahnízdění vajíčka...Nebo slabá ms, nebo taky prostě jen špinění uprostřed cyklu. Pokud se snažíte o dítě,promluvila bych s dr a snažila se zpravidelnit cyklus...Tím takže zvýšíte šance na úspěšnost;)

teligo
autor
15. dub 2017

@misulinka44 děkuji, s dr. jsem t řešila, řekl, že zpravidelnit se dá jen antikoncepci, coz je vlastně úplně opak toho, co chci 🙂 pila jsem teď kontryhel, ta snad mi to nezpůsobil on. Ale na slabu a hlavně dřívější MS nejsem vůbec zvyklá...

nagojka
13. dub 2020

@teligo ja sem vysadila HA v polovine rijne...kazdy mesic jsem mela MS o tyden opozdenou nez byl termin..cykly jestli dobre pocitam 32-37 coz jeste neni tak hrozne...ted v breznu byla MS zas o tyden driv nez by mela,ale zase v terminu kdy mela prijit v tom listopadu...🙂tak si rikam ze se to snad vraci k normalu...tak uvidime pokud bych to mela porad takove taky zajdu k dr na srovnani je spousta vitaminu🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru