Mimčo s HA. Kdy si udělat test, když MS mám až za 2 měsíce?
Ahoj, dlouho jsem premyslela a hledala ale nic jsem nenasla. Takze HA beru od 14 let. Mela jsem jich moc kazdopadne ted 2,5 roku beru logest, bohuzel jsme to meli doma ted dost narocny se vsim vsudy skola, prace, starosti s bytem a potize s pritelem. Pri tomto stresu jsem brala Ha bohuzel nepravidelně. Taky myslim ze je potreba zmínit ze ji beru v kuse, tzn ze celou krabicku(3 platicka) a pak az vynechavam. Ted budu dobirat 1 platicko. Kazdopadne jsem si nevzala 2-3 prasky. Nepocitovala jsem zadne změny bolesti nic. Styk jsme meli 29.-30.12. Skoro v kuse. Zadnou jinou ochranu nepouzivame. No a 7 dni po styku jsem mela 2 denní spineni naruzoveleho rázu doprovázené bolestmi podbrisku jak pro ms, bolest pote take ustala. Na netu jsem se dovezla ze to muze byt uhnizdovani ale nevim. V tom se nevyznam kazdopadne kdy si udelat test kdys MS mam mit az za 2 mesice ? Jsem z toho trosku nervozni. Na gyndu je to taky brzy protoze pokud jsem ta by to ted vycházelo asi na 4 tyden. Takze muze mi nekdo poradit? Dekuji za odpovedi😌🙄 A je mi jasne ze v tom byt muzu, jen nevim jak moc pravděpodobně to je 🤷🏼♀️
Mám to často právě když pár dní zapomeni brát antikoncepci. Když ji vynecháš, měla by jsi to dostat.tim jak za pár dní zase zacnes brát nedostaneš to.jen můžeš spinit. Já to dnes taky zrovna mám. Minulý týden jsem tři dny neměla prášky a dnes naruzively spineni a bolest podbřišku. Těhotná nejsem 😁
Zapomenuté prášky znamenají pokles hormonů a tím pádem tzv. Krvácení že spádu(i špinění). Samozřejmě také může být snížena ochrana a tím pádem možné těhotenství. Zkuste těhotenský test.

Být tebou udělám si test. Růžový výtok opravdu může být zahnízdění. A pokud se tedy výjde pozitivní HA přestaň hned brát